05.01.2022
Kylie Jenner - suspectata de urmaritorii sai ca a nascut. Totul datorita celor mai recente fotografii facute de catre paparazzi - FOTO

In septembrie anul trecut, Kylie Jenner a anuntat vestea buna: ea si Travis Scott vor deveni parinti pentru a doua oara. Cu toate acestea, dupa tragedia de la festivalul Astroworld, vedetele nu au aparut des pe retelele de socializare si au evitat aparitiile publice. Multi utilizatori sunt de parerea ca in acest timp Kylie ar fi trebuit sa nasca deja si se pare ca exista unele dovezi in acest sens.

Recent, paparazzii au surprins-o pe Jenner cu mama ei Chris in timp ce paraseau avionul ei privat. Kylie s-a asigurat ca nimeni nu o vede si s-a acoperit complet cu o patura. 

Smiley, prima calatorie in afara tarii cu Josephine. „Parca astept vacanta asta de o viata” - FOTO

Si inainte de asta, fanii vedetei au descoperit un biberon cu lapte in Povestile mirelui lui Courtney, Travis Barker. „Kylie trebuie sa fi nascut”, „Kylie a folosit aceleasi sticle cand s-a nascut Stormy”, scriau utilizatorii la acea vreme.

Interpretul The Weeknd si-a speriat fanii cu infatisarea sa - FOTO

Tot recent, fanii lui Kylie au observat un alt „indiciu”. Vedeta poarta intotdeauna unghii foarte lungi si ascutite, insa, mesterul sau de manichiura a distribuit pe retelele de socializare o fotografie cu unghiile lui Kylie si a scris: „Kylie Jenner a ales o manichiura clasica frantuzeasca pentru a sarbatori Anul Nou”. 

Ghid in lenjeria intima: cum sa alegi modelul potrivit pentru orice tinuta - FOTO

Jenner si-a anuntat oficial sarcina, dupa ce a postat pe Instagram un videoclip emotionant, care arata reactia lui Travis Scott la testul de sarcina pozitiv si momentul unei ecografii. Cuplul isi creste deja fiica Stormi, care s-a nascut in februarie 2018.

Articole din aceeasi categorie