20.07.2022
Kylie Jenner, pusa la zid pentru un zbor de 12 minute cu avionul privat: „Criminala climatului”

Kylie Jenner s-a laudat zilele trecute pe retelele de socializare cu doua avioane private: unul ii apartine, iar celalalt este al iubitului sau, Travis Scott. Internautii au criticat-o si au ajuns sa o numeasca inclusiv „criminala climatului” pentru faptul ca a ales sa zboare, chiar daca drumul a durat doar 12 minute.

Mezina familiei Kardashian in varsta de doar 24 de ani a fost pusa la zid de fani pentru „laude lipsite de clasa”, dupa ce a postat pe Instagram o imagine in care apare alaturi de partenerul sau de viata, in apropierea avioanelor private pe care cei doi le detin.

Nu este prima oara cand Kylie Jenner este criticata pentru faptul ca alege sa zboare atat de des, chiar si atunci cand ar putea sa aleaga variante de transport mai putin daunatoare pentru mediul inconjurator. Contul de Twitter Celebrity Jets a impartasit traseul de zbor urmat de milionara de la Hollywood, iar calatoriile au durat intre 12 si 17 minute, distantele fiind foarte scurte.

Kylie Jenner merge cu avionul de parca ar fi taxi

Celebrity Jets transmite ca bruneta a calatorit din Camarillo, California, pana la Van Nuys, timpul aproximativ de zbor fiind de doar 17 minute. Apoi, mai tarziu in aceeasi zi, Kylie Jenner a urcat din nou in avionul sau privat pentru a ajunge la Palm Springs, tot in California. De data aceasta calatoria a fost de aproximativ 29 de minute.

Doua zile mai tarziu, vinerea trecuta mai exact, Kylie Jenner a zburat 35 de minute de la Palm Springs la Van Nuys. Pe pagina de Twitter apar imagini cu inca un zbor efectuat in aceeasi zi, a carui durata a fost de 12 minute, din Van Nuys in Palm Springs.

Internautii s-au infuriat teribil si au criticat-o pe fondatoarea „Kylie Cosmetics” pentru faptul ca a ales sa zboare, desi putea sa mearga cu masina.

„Pare ca lui Kylie ii place sa-si ia avionul privat pentru calatorii scurte, care pot fi parcurse si conducand”, „Kylie Jenner: criminala cu norma intreagi a climei. Acestor avioane nu ar trebui sa  li se permita niciodata sa decoleze”, „Acest lucru ar trebui sa fie ilegal, ce naiba”, „A luat un zbor de 12 minute??? De ce este permis acest lucru, la modul cel mai serios ar fi putut sa mearga cu masina”, au scris internautii.

Articole din aceeasi categorie