15.05.2022
Ksenia Sobchak ar putea fi recunoscuta in Rusia drept agent secret strain! Cercetarea femeii a inceput deja - FOTO

De curand, jurnalista rusa Ksenia Sobchak a fost invinuita de finantare straina si lucru ca agent straint pe teritoriul Federatiei Ruse.

„Comitetul public pentru detectarea interferentelor straine” va verifica prezentatoarea TV si jurnalista Ksenia Sobchak pentru finantare straina. Acest lucru a fost anuntat de seful sau, Alexander Ionov , pe canalul sau de telegrama pe 14 mai.

Emilian Cretu a dat start sezonului estival! Video-ul senzational cu intreaga sa familie la piscina a ajuns viral pe internet - VIDEO

„Comisia Publica pentru Identificarea Interventiei Externe a inceput sa o cerceteze pe Ksenia Sobchak pentru finantare straina, totodata si redactia sa de stiri va fi verificata minutios” a spus Ionov. 

Juranlista a reusit deja sa comenteze acuzatiile care i-au fost aduse.

Ucraina este marea castigatore a concursului Eurovision 2022! Vezi pe ce loc s-a pozitionat Republica Moldova - FOTO/VIDEO

„Prieteni, voi credeti ceea ce spuneti? In cazul „finantarii externe”, se aplica doar regula „sa existe o persoana interesanta, ca acuzatii gasim ”, a scris Sobchak.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie