06.11.2019
Kristen Stewart, dezvaluiri despre momentul cand l-a inselat pe Robert Pattinson
Recent, Kristen Stewart a vorbit despre scandalul pe care l-a provocat atunci cand a fost surprinsa in ipostaze romantice alaturi de regizorul ei, in conditiile in care ea era iubita lui Robert Pattinson.

Actrita a fost invitata la emisiunea "The Howard Stern Show", in cadrul careia a vorbit despre aventura sa din 2012 cu regizorul Rupers Sanders.

Stewart, care la acea vreme era cu Robert Pattinson, a inceput o relatie cu Sanders in timp ce juca in filmul „Snow White and the Huntsman", sub regia acestuia. Pentru ca lucrurile sa fie si mai complicate, sotia lui Sanders de la acea vreme, Liberty Ross, juca in aceeasi pelicula. 

Dupa ce Kristen Stewart si Rupert Sanders au fost surprinsi de paparazzi in timp ce se sarutau, actrita din „Twilight” s-a despartit de Robert Pattinson, in timp ce regizorul a divortat de sotia sa. 

In emisiunea lui Howard Stern, Kristen Stewart a explicat: „Erau alte vremuri pe atunci, am fost umilita pana la absurd”. Opinia publica s-a ”inflamat” atat de tare incat pana si Donald Trump a criticat-o pe Twitter. 

Robert Pattinson nu ar trebui sa o primeasca inapoi pe Kristen Stewart. L-a inselat ca o proasta si o va face din nou - asteptati doar. El poate mult mai bine”, a scris pe atunci actualul presedinte al SUA. 

Kristen Stewart a continuat explicatiile: „Nu as spune ca m-am indragostit de regizor, a fost ceva mai ciudat... munca mea era mult mai importanta”. 

Nu m-am culcat cu el. Asta este cel mai sincer interviu pe tema asta... nu m-am culcat cu el”. 

Cand Stern a intrebat-o de ce nu a spus mai devreme acest lucru, Stewart a rabufnit: „Ei bine, cine m-ar fi crezut? Oricum, nu eram total nevinovata... era o perioada dificila din viata mea si eu eram foarte tanara”. 



La ora actuala, Kristen Stewart are o iubita, Dylan Meyer, pe care intentioneaza sa o ceara in casatorie. 

Sursa foto: Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie