02.02.2024
Kim Kardashian si Kanye West, intalnire de gradul zero! Artistul si-a acoperit fata, in timp ce starleta a iesit din casa intr-o bustiera si o blana de 13 mii de dolari - FOTO

Kim Kardashian si Kanye West au divortat in februarie 2021, desi rapperul a incercat de mai multe ori, fara succes insa, sa se impace cu fosta sotie. Daca la inceput au fost tensiuni intre cei doi si s-au evitat pe cat de mult posibil, recent paparazzii i-au surprins impreuna in oras.

Kim si Kanye au fost fotografiati la Nobu, un restaurant exclusivist din Malibu. Antreprenoarea si rapperul au luat cina alaturi de fiica lor, North West (10 ani), si colegii acesteia de la scoala.

Fostii soti au ajuns la cateva minute distanta si au fost insotiti de garzile de corp.

„Mama i'm criminal”. Inca o lovitura pentru Patric Hanganu - VIDEO

Kim Kardashian a atras toate privirile cu tinuta sa, in timp ce Kanye a optat inca o data pentru un look bizar si si-a acoperit complet capul cu o cagula usor transparenta.

Fondatoarea Skims a purtat o pereche de pantaloni de blana, o bustiera super sexy si o haina de blana, creatie a brandului Prada, in valoare de 13.000 de dolari, potrivit Page Six.

Horoscop 2 februarie 2024. O zodie castiga o suma impresionanta de bani. Mari surprize si in dragoste

Kim si-a completat look-ul all black cu o geanta Balenciaga argintie, in forma de pantof cu toc, iar in picioare a purtat o pereche de botine negre ascutite

North si prietenele ei s-au asortat si au purtat bluze supradimensionate inscriptionate cu „Vultures” pentru sarbatori viitoarea lansare a albumului lui Kanye West, „Vultures”.

Kim si Kanye au impreuna patru copii: North (10 ani), Saint (8 ani), Chicago (5 ani) si Psalm (4 ani). Cei doi au custodie comuna dupa divort, iar fiica North este vazuta deseori in compania tatalui sau.

Articole din aceeasi categorie