03.08.2022
Kim Kardashian nu se opreste din slabit. Vedeta este aproape de nerecunoscut - FOTO

In ultimul an, Kim a trecut prin schimbari uriase. Insa odata cu controversata aparitie la Met Gala de la inceputul lunii mai, antreprenoarea de succes si-a micsorat considerabil formele voluptoase.

In prezent, Kim este foarte slaba, posteriorul sau proeminent este istorie, si tot de la seara Galei Met a ramas blonda.

Cea mai cunoscuta dintre surorile Kardashian este foarte implicata in business-ul sau care merge incredibil de bine, este fondatoarea SKIMS, un brand de lenjerie intima modelatoare, dar vinde si costume de baie.

Cam toate surorile Kardashian s-au indreptat inspre afaceri profitabile, fiind avantajate de celebritatea de care se bucura.

La inceputul lunii mai, Kim a starnit uimire dupa ce a decis sa apara imbracata in rochia lui Marilyn Monroe. Contrar parerilor tuturor ca diva anilor 60 era rotunjoara, ei bine Kardashian si-a dat seama ca nu va intra in rochie daca nu va incepe o dieta drastica.

Maria Ciorici - fotografie rara alaturi de parintii sai! Vezi ce poezie emotionanta a compus interpreta pentru acestia: „Va multumesc pentru grija nemarginita” - FOTO

Si a facut-o. La vremea respectiva, a anuntat ca a slabit 7 kilograme pentru a reusi sa imbrace rochia, chiar si asa, sunt voci care spun ca nu a putut sa traga fermoarul, motiv pentru care si-a tinut o haina alba la spate in permanenta. Ulterior, specialistii au constatat ca rochia a suferit daune si ca in zona fermoarului materialul era vizibil rarit, mai ales ca piesa vestimentara are 60 de ani.

Kim a marturisit atunci fanilor ce dieta a tinut: low carb. Vedeta a renuntat complet la zaharuri, a consumat doar proteine si legume. Salate si carne, peste, oua, branzeturi degresate. Fara carbohidrati! In plus, a mers pe banda cu o centura termica, care favorizeaza transpiratia in zona taliei.

Maria Ciorici - fotografie rara alaturi de parintii sai! Vezi ce poezie emotionanta a compus interpreta pentru acestia: „Va multumesc pentru grija nemarginita” - FOTO

Se pare ca diva a fost cucerita de aceasta dieta si este foarte posibil s-o fi integrat-o ca stil de viata, caci Kim slabeste pe zi ce trece si este aproape de nerecunoscut. Iata cele mai recente fotografii postate de ea:

In plus, faptul ca munceste mult si iubeste intens pot fi inca doua motive pe care le putem enumera ca factori ce o tin in forma.

Articole din aceeasi categorie