08.06.2024
Kim Kardashian, la un pas de a se face de rușine după ce stilistul Chris Appleton a luat-o în brațe. Vedeta purta o cămașă bărbătească și papuci de blană - FOTO

Fără machiaj și cu părul răvășit, Kim Kardashian este aproape de nerecunoscut. Vedeta, lipsită de inhibiții, a ieșit în stradă doar într-o cămașă bărbătească și în papuci de blană, luând o pauză de la filmări. Ea a fost surprinsă în timp ce chicotea cu stilistul ei, Chris Appleton, în Calabasas - California.

„Vedem o versiune aproape nouă a lui Kim Kardashian”, au comentat unii internauți pe rețelele sociale. De obicei, antreprenoarea în vârstă de 43 de ani iese din casa „ca scoasă din cutie”, dar acum nu s-a sfiit să-și prezinte cămașa bărbătească puțin șifonată și papucii îmblăniți, care nu erau deloc potriviți pentru vremea călduroasă de afară.

Glumind cu prietenul Chris Appleton, Kim era foarte zâmbitoare înainte de a se întoarce la angajamentele ei de lucru de pe platou. La un moment dat, tânărul a ridicat-o în brațe, iar Kim și-a acoperit posteriorul cu mâna.

Vești bune pentru fanii Evei Timush! Interpreta a lansat piesa „Da-mi tu ca sa nu fur” - VIDEO

Alexandru Papadopol, la 20 de ani de la serialul-fenomen Numai Iubirea: „Câștigam mai bine decât toți actorii din România”

Kim a fost la un pas de accident vestimentar, dar a râs în continuare în timp ce stilistul o ducea în casă.

În timp ce unii i-au apreciat apariția naturală, alții au luat-o la rost:

„Este uimitoare în această versiune naturală”; „Îmi place cum este îmbrăcată, nu așa sobră ca de obicei”; „Dar nu am înțeles niciodată de ce are succes?; „Acest păr blond îi arată groaznic”; „A sosit momentul să se resemneze și ea cu trecerea timpului și să se maturizeze”.

Articole din aceeasi categorie