01.05.2021
Kevin Creekman a devenit popular pe Instagram, dupa o transformare spectaculoasa. Barbatul a slabit 80 de kilograme

Kevin Creekman a cheltuit aproape 25.000 euro pentru a acoperi cu tatuaje urmele lasate de operatiile de indepartare a pielii la care a fost supus acum cativa ani. Cand avea 18 ani, barbatul cantarea 150 de kilograme, iar acest lucru l-a facut sa treaca si printr-o depresie. 

Determinat de o vointa puternica de a slabi, intr-o zi Kevin s-a apucat de sport si a inceput o dieta, bazata pe consumul zilnic a 1500 de calorii. Dupa ce a reusit sa dea jos 80 de kilograme, Kevin a avut nevoie de o interventie chirurgicala pentru indepartarea pielii de pe abdomen. Drept urmare, i-au ramas cicatrici. 

„Il insel pe sotul meu de 15 ani”: o poveste sincera a unei femei cu dependenta de sex

„Am fost fost supraponderal inca din copilarie si cred ca exista mai multi factori care au contribuit la acest lucru. Imi placeau carbohidratii si dulciurile si eram destul de izolat social. De asemenea, cred ca a existat o componenta genetica care m-a facut sa ma ingras mai usor, spune Kevin.

Recent, Kevin Creekman si-a impartasit povestea de viata printr-un filmulet in care se vede cum arata cu ani in urma, la 150 de kilograme. Barbatul isi indeamna urmaritorii sa nu renunte niciodata la visele lor, dand exemplu transformarea lui spectaculoasa. 

Dupa ce a decis sa se acopere de tatuaje si sa capete masa musculara, prin antrenamente intensive, Kevin Creekman a ajuns sa fie foarte popular pe retelele de socializare. El a inceput sa primeasca oferte de publicitate de la diferite branduri, devenind model cunoscut in Los Angeles. 

Olga Buzova - relatie cu PR managerul ei? DAVA va exploda de gelozie cand va vedea acest sarut

Articole din aceeasi categorie