14.05.2022
Kendall Jenner, tinta glumelor pe Internet: „Cel mai tragic lucru pe care l-am vazut”. Ipostaza in care a fost filmat modelul te va face sa razi cu lacrimi - VIDEO

Secventele in care Kendall Jenner incearca sa taie un castravete au ajuns virale pe Internet.

Noul episod din reality show-ul The Kardashians le-a oferit fanilor o doza buna de amuzament. Dupa celebrele secvente in care Kim Kardashian isi pierde cercelul in apa sau Kylie Jenner confunda un porc cu un pui de gaina, te-ai gandi ca nimic nu te mai poate surprinde. Ei bine, se pare ca te-ai inselat. De data aceasta, in centrul atentiei se afla Kendall Jenner.

Modelul in varsta de 26 de ani o viziteaza pe mama sa, Kris Jenner, si decide sa intre in bucataria acesteia pentru a-si pregati o gustare. Evident, momager-ul ii propune sa lase acest lucru pe seama bucatarului lor personal. Kendall Jenner refuza, fiind convinsa ca se poate descurca in bucatarie. Insa imaginile surprinse de cameramani ne dovedesc contrariul. Tanara nu are nici cea mai vaga idee despre cum ar trebui sa taie un castravete sau cum sa tina un cutit in mana. Intreaga scena este amuzanta si se termina cu Kris Jenner cerand ajutorul bucatarului.

Cadoul inedit pe care Gina Pistol si Smiley l-au pregatit inainte sa se nasca Josephine: „Am plans amandoi in camera ei” - FOTO

Asa cum era de asteptat, momentul a devenit viral pe Internet, generand sute de comentarii amuzante. „Ori de cate ori simti ca nu te pricepi sa faci ceva, uita-te la Kendall Jenner cum taie un castravete”, a scris un internaut. „Kendall Jenner incercand sa taie un castravete e cel mai tragic lucru pe care l-am vazut”, a comentat un altul. „Acum o ora am urmarit-o pe Kendall Jenner incercand sa taie un castravete. M-a facut sa ma simt putin superior, dar mai ales sarac”, a comentat o alta persoana pe Twitter.

Kendall Jenner a mai fost criticata recent si pentru brand-ul de tequila pe care l-a lansat. Utilizatorii retelelor au acuzat-o ca profita fara nici un fel de justificare de un concept care tine de cultura mexicana, fara sa aiba nici un fel de legatura cu aceasta.

Desi ar parea ca abia atinge majoratul, Valeria Lungu a implinit de fapt 28 de ani! Frumoasa moldoveanca a postat primele poze cu noul sau iubit chiar din Maldive. Cum au reactionat internautii - FOTO/VIDEO

De asemenea, membra clanului Kardashian-Jenner a avut parte, de-a lungul ultimilor ani, de acuzatii ca este insensibila, cea mai proeminenta fiind atunci cand a fost imaginea Pepsi, in 2017, reclama respectiva infatisand un protest Black Lives Matter.

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie