12.06.2019
Keanu Reeves - ovationat pe Internet dupa ce fanii au observat un obicei inedit al actorului in fotografiile pe care le face alaturi de femei
Keanu Reeves este admirat de fani pentru respectul pe care il arata fata de femei.

Fanii nu au putut sa nu observe ca starul din John Wick: Chapter 3 — Parabellum a pozat deseori alaturi de femei fara sa le atinga pe spate. Prima persoana care a scos acest aspect in evidenta, Kemoy Lindsay, a postat pe Twitter un colaj de imagini cu actorul alaturi de Dolly Parton si o multime de fane. Mesajul a circulat in scurt timp pe retelele sociale, devenind viral si primind comentarii de admiratie de la oameni, precum: „Il admir si respect pe acest rege. Te iubesc Keanu” sau „(Keanu) respecta oamenii. Asa ar trebui sa fie abordate lucrurile, doar daca stii ca pe femeie nu o deranjeaza sa fie atinsa. Keanu ar trebui sa ne inspire pe toti.”

Mesajul viral a aparut la putin timp dupa ce jurnalistul James Dator si-a amintit de o experienta traita cu Reeves, in 2001, cand Dator avea 16 ani si lucra la un cinematograf in Sydney, Australia. La acea vreme, Reeves filma pentru seria Matrix si s-a oprit pentru a vedea filmul From Hell, in care juca Johnny Depp.

„De nicaieri a aparut acest tip in jeans, jacheta din piele si o casca de echitatie. Mi-a luat cam 30 de secunde sa ignor casca si sa realizez ca este Keanu Reeves. Am facut ce ar fi facut orice adolescent sensibil de 16 ani si i-am spus ca mi-ar placea sa-i ofer reducerea mea de angajat. Asta inseamna ca trebuia sa-mi semneze foaia, iar astfel as obtine autograful lui”, povesteste Dator, amintindu-si ca Keanu nu a acceptat oferta.

Peste putin timp, actorul s-a intors si i-a spus: „M-am gandit ca probabil imi vrei autograful. Asa ca am semnat asta”, in timp ce i-a inmanat un bon fiscal cu autograful sau pe spate. „Apoi, a aruncat o inghetata in cosul de gunoi si a plecat sa vada filmul. Mai tarziu mi-am dat seama ca Reeves cumparase o inghetata pe care nu o voia, doar pentru a lua bonul de hartie pe care si-a semnat numele pentru un idiot in varsta de 16 ani”, a explicat jurnalistul.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie