30.11.2021
Katy Rain - cum interpreteaza artista notiunea de putere: „Am simtit pe pielea mea tradare si am trecut cu greu peste ea” - VIDEO

Interpreta Katy Rain, a fost invitata la emisiunea O Seara Perfecta, unde a uimit publicul atat cu noul sau videoclip la piesa „Lele”, cat si cu tinuta sa extravaganta.

Tinuta interpretei este lucrarea a trei designeri vestimentari din Republica Moldova.„Aceasta este uniforma piesei „Lele” si oriunde voi fi invitata pentru aceasta piesa, ma voi imbraca in aceasta rochie”. 

Noua sa melodie este despre femeia care le invinge pe toate si, se pare ca multi au placut-o. Peste o zi dupa lansare, aceasta deja a fost difuzata la radio. „Chiar dupa lansare am inceput sa primesc multe sunete si chiar ma bucura acest fapt”. 

Katy Rain creaza muzica mai mult pentru ea, pentru stilul sau aparte, insa Lele pare a fi altfel. „Nu o pot categoriza la moment, dar stiu ca, am depus mult suflet in ea”. 

„Lele” este o dedicatie tuturor femeilor puternice. „Noi avem niste puteri de care nici nu banuim si le putem observa mai mult, atunci cand dam de greutati”. 

„A fi puternic nu inseamna ca esti bine intotdeauna si nu te afecteaza nimic. Nu. Din contra, a fi puternic inseamna atunci cand esti jos si stii cum sa te ridici”, a spus Katy Rain. 

Prin aceasta piesa, interpreta vrea sa motiveze toate femeile si sa le spuna ca, atunci cand ele sunt tradate sau se simt nu prea bine, sa stie ca ele sunt puternice si au forta de a se ridica de jos. „Fericirea este in mainile tuturor femeilor”. 

In videoclip au fost folosite foarte multe lucruri simbolice. Katy a fost regizorul acestui clip. „A fost foarte greu. Am zis ca nu mai fac asta niciodata. Este greu sa fii si din fata si din spatele camerei de filmat”. 

Aceasta a imbinat dansul flamenco, care, dupa parerea sa, este unul care reda foarte mult puterea femeilor. 

Katy Rain mereu canta despre ceea ce simte, iar de data aceasta a scris despre tradare. „Am simtit pe pielea mea tradare. Am trecut cu greu peste asta, prin rabdare, efort si discutii singura cu mine”. 

Pentru artista, vulnerabilitatea este un sentiment greu de explicat. „Sunt multe situatii in care te simti vulnerabila. Lumii ii este frica sa para slabi in fata altora”. 

Katy Rain spune ca, in curand ea va mai lansa o piesa, care se va numi „Bade”. „Vreau sa fie cinstit, sa fie si lele si bade”. 

Articole din aceeasi categorie