02.08.2022
Kate Middleton si Printul William au incalcat protocolul! Cuplul s-a sarutat public in timpul unui meci de polo - FOTO

De cele mai multe ori protocolul regal este incalcat de Meghan Markle si Printului Harry, dar de data este vorba despre Kate Middleton si Printul William. Cuplul si-a dat frau sentimentelor si s-a sarutat in timpul unui meci de polo. 

Ducesa de Cambridge a venit sa-si sustina sotul, iar cand echipa lui William a castigat, Kate s-a grabit sa-si felicite sotul. Cuplul s-a sarutat pe obraji si s-au imbratisat.

Pentru familia regala, un astfel de comportament este o adevarata raritate. Ducesa de Cambridge de foarte putine ori isi permite sa il tina de mana pe sotului ei, ca sa nu mai vorbim de sarutari si imbratisari publice.

Cu cine se iubeste fiica lui Bruce Willis. E un cunoscut muzician - FOTO

Dar se pare ca fanii familiei regale nu au fost deranjati de acest gest. „Ce draguti sunt!”, „Dragostea pluteste in aer”, „Iata dragostea adevarata”, au scris cativa internauti in mediul online. 

La turneul de polo de la Santa Barbara si Meghan Markle l-a sarutat pe Printul Harry, insa atunci publicul a fost revoltat de acest comportament al ducesei.

Ce a povestit Irina Rimes despre colaborarea de succes cu Surorile Osoianu: „Dar stii cat au studiat? Eu nu m-am asteptat” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie