31.03.2024
Kate Middleton, gest neașteptat, cu doar două ore înainte să anunțe că are cancer! Ce a făcut prințesa înainte să spună public prin ce trece cu adevărat

Kate Middleton a avut parte de o întâlnire neașteptată înainte să dezvăluie că are cancer.

Familia Regală a Marii Britanii trece printr-o perioadă extrem de dificilă. După ce Regele Charles a anunțat în urmă cu ceva timp că se confruntă cu o boală nemiloasă, acum, Prințesa Kate, după luni întregi în care nu a mai fost văzută în spațiul public, a anunțat că, la rândul său, se confruntă și ea cu cancerul.

În urmă cu o săptămână, Kate Middleton a postat pe contul său de Instagram un video prin care anunță că a fost diagnosticată cu cancer.

Prințesa a suferit în luna ianuarie o intervenție chirurgicală majoră, iar ulterior, în urma acesteia, a aflat că este diagnosticată cu cancer. Potrivit spuselor sale, Kate Middleton a avut nevoie de timp pentru a procesa această veste, pentru a-și proteja copiii și a-i asigura că totul va fi bine.

Cum se înțelege Oana Ciocan cu viitoarea soacră. Mama lui Jador nu este deloc blândă cu ea - VIDEO

Cu toate acestea, potrivit revistei People, cu câteva ore înainte să anunțe în mediul online că a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton s-ar fi întâlnit cu Regele Charles. Cei doi au luat prânzul împreună și, cel mai probabil, au discutat despre această afecțiune cu care se confruntă amândoi. Kate Middleton și socrul său au avut încă de la început o relație foarte apropiată, având multe lucruri în comun.

Din cauza faptului că nu a mai apărut timp de 3 luni în spațiul public, în Marea Britanie, dar și peste tot în lume, au apărut speculații cu privire la căsnicia prințesei. Mai exact, s-ar zvoni că de fapt Kate Middleton s-ar fi despărțit de soțul său, iar acesta ar fi acuzat de infidelitate.

Acum, după ce Prințesa de Wales a apărut în spațiul public și a dezvăluit care a fost motivul absenței sale, a cerut îngăduință, liniște și intimitate.

Cine e Rumy Alqahtani, prima femeie căreia Arabia Saudită îi permite să participe la Miss Univers. Are licență în stomatologie - FOTO

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la acea vreme, se credea că starea mea nu este canceroasă. Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele după operație au constatat că și cancerul este prezent. Prin urmare, echipa mea medicală a sfătuit că ar trebui să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în stadiile incipiente ale acelui tratament. După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine. Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul.

Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă.

Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a spus Kate Middleton în anunțul public despre diagnosticul primit.

Articole din aceeasi categorie