16.10.2020
Katalina Rusu traieste cea mai frumoasa etapa a vietii. „La inceput, fara experienta, mie imi era frica."

De 8 luni, interpreta se bucura de rolul de mamica cu micuta sa Melissa, iar in interviul de la O Seara Perfecta a povestit toate detaliile despre aceasta etapa a vietii.

Citeste si :  Xenia Deli - criticata pentru lookul sau. „Se pare ca fiecare invata din propriile greseli”

Probabil, pandemia i-a priit Katalinei, pentru ca a avut posibilitatea sa petreaca tot timpul cu fetita ei, fara alte evenimente si responsabilitati. Cantareata spune ca acum, mai mult ca niciodata se dedica familiei si este fericita, mai ales ca o buna perioada a stat acasa si cu sotul, care a ajutat-o la cresterea Melissei mai mult decat ar fi putut s-o faca in afara pandemiei.

„Perioada asta, tati a fost cu noi, chiar primele luni... si conta foarte mult pentru mine, o tanara mamica fara experienta este ceva nemaipomenit. Melissa a crescut si cu mami, si cu tati, si eu am fost mai linistita. La inceput, fara experienta, mie imi era frica s-o iau”, povesteste Katalina, in speranta ca la al doilea copil va fi mai curajoasa si lucrurile vor decurge mai usor. Deocamdata, aceasta plange de fiecare data cand plange si fetita din cauza colicilor, spre exemplu.

Desi este pandemie, vedeta a tinut neaparat sa-si boteze fiica, chiar daca a facut-o in secret. „Ne-am dorit s-o increstinam ca sa fie cu ingerul pazitor. Mi-am luat o piatra de pe suflet.”, spune artista, iar cumetria urmeaza, pentru ca ce a fost mai important s-a facut deja.

Katalina a sarbatorit recent si doi ani de casnicie. Sotul ei, Andrei, si-a scos fetele in oras la o cina romantica, care in fiecare an are loc diferit, datorita evolutiei din relatia lor.

„Eu sunt fericita si bucuroasa ca suntem uniti. Parerea mea este ca daca e facut din dragoste, un copil foarte mult uneste o familie.”, declara Katalina, care pe final de interviu a venit si cu un sfat pentru telespectatoare: „O femeie trebuie sa aiba sustinerea unui barbat. Daca nu are sustinere... dragi femei, nu aveti nevoie de astfel de barbati, credeti-ma pe mine!”

Cat de mult s-au schimbat prioritatile interpretei dupa ce a nascut si cum arata la moment, afla in reportajul de mai jos:

Citeste si :  Eveniment important pentru Olga Busuioc si iubitul ei! Ce sarbatoresc indragostitii

Sursa foto: Arhiva personala, Google.com

Articole din aceeasi categorie