03.04.2024
Kătălina Rusu respectă cu strictețe Postul Paștelui! Unde găsești în oraș un meniu de post gustos şi sănătos - VIDEO

Chiar şi în perioada postului, poți mânca gustos, dar şi sănătos. Dina Munteanu ţine post aşa că a dat o tură prin oraş ca să vadă unde găsim cel mai apetisant mediu. Cu cine a fost, vezi într-un articol marca O Seară Perfectă.

Recent, Kătălina a facut 35 de ani, însă energia pe care o are acum este unică.

Katălina Rusu a menționat: „Nici nu știu când au zburat, mă simt ca la 25, doar că acum sunt mai înțeleaptă și mai bogată, pentru că am trei prințese, desigur continui să mă perfecționez spiritual. Încerc să fiu mai bună zi de zi, ca să fiu un exemplu pentru copii mei”.

Chiar dacă interpreta işi doreşte să revină pe scenă, munca de acasă nu o anulează nimeni.

„La noi este foarte vesel, eu mă bucur că acum putem vorbi, pentru că Melisa este foarte curioasă, ea pune o sută de întrebări pe minut sau dacă nu pune întrebări atunci ea vrea să-ți arate uite am desenat, uite am făcut și este genul de copil care nu este foaret independent, poate că este prima. Toate trei sunt foarte diferite, pe Selina încă nu am înțeles-o, Mia poate să meargă în treaba ei”, a mai adăugat interpreta.

Suntem femei, ne place să povestim, dar foamea nu a întârziat să apară.

Katălina Rusu a spus că în familia lor există cu sfințenie perioada postului: „Noi mergem la biserică să împărtășim și copii și cred că bunul Dumnezeu are grijă de noi și cred că trebuie să ne purificăm sufletește. Postul nu este doar despre ce mâncăm, dar postul adevărat îl ținem cu gândul, cu sufletul, cu faptele. De post poți să mănânci gustos și frumos, la cum arată bucatele astea ai zice că este un meniu pentru sărbătoare, la sigur că este totul și foarte gustos”.

De la felul întâi până la desert, toate bucatele le găsim la Gray Goose.

Bucătarul, Maxim Budeci a dezvăluit:  „O gamă mai largă ca de obecei am pregătit pentru acest meniu de post. Accentul cel mai mare l-am pus pe legume, cașcaval de soia și desert ca de obicei. Bineînțeles ca se poate pregăti și acasă, dar cel mai bine e să veniți la noi, în Gray Goose Garden, cea mia gustoasă locație din oraș. Sunt adeptul și sunt plus fiecărui meniu, acest meniu este foarte sănătos pentru că este accent doar pe legume și vrem noi sau nu vrem o să fie un detox pentru organismul nostru”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie