04.08.2022
Kanye West - implicat intr-un nou scandal! Afla despre ce este vorba

Scandalurile din jurul lui Kanye West nu inceteaza. De data aceasta, fostul sot a lui Kim Kardashian si proprietarul brand-ului Yeezy nu a fost multumit de modul in care a fost sarbatorita in acest an Ziua Yeezy. Evenimentul are loc anual si este dedicat liniei promotionale Adidas Yeezy.

In mediul online rapperul a sustinut ca Adidas a venit cu ideea de a celebra Yeezy Day fara aprobarea lui. In plus, conform celor spuse de West, brandul a relansat si modele vechi Adidas Yeezy, a dezvoltat culori noi pentru Yeezy si a angajat persoane noi in companie, inclusiv directorul general al Yeezy, fara acordul acestuia. „Mi-au furat stilurile si materialele”, a scris West.

Artistul a remarcat ca, pe langa aceasta, Adidas a impiedicat lansarea colectiei Balenciaga si Gap, la care a lucrat.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

„Au incetinit productia de pantofi pe care eu si Demna i-am proiectat pentru Gap, in incercarea de a-l intimida pe Gap. Desi contractul meu prevede ca pot face pantofi.”, a impartasit Kanye West.

Este la fel de frumoasa si fara machiaj! Nina Cretu nu se sfieste sa se fotografieze naturala - FOTO

Cantaretul mai sustine ca a vorbit cu reprezentantii de la Adidas si le-a spus acestora ca vrea sa lanseze mai multe perechi din popularele sale Yeezy Slides. Cu toate acestea, brand-ul a spus ca „nu au capacitatea” sa le produca. „In acelasi timp, Adidas imi copiaza adidasii si isi face propria versiune de Yeezy Slides”, a spus rapperul.

Articole din aceeasi categorie