13.05.2022
Kanye West, critici dure la adresa lui Kim Kardashian

Kanye West a comparat-o pe Kim Kardashian cu un personaj din serialul de animatie The Simpsons.

In noul episod al reality show-ului The Kardashians, Kim Kardashian a oferit cateva detalii neasteptate despre relatia cu fostul sau sot, Kanye West. Aceasta i-a povestit surorii sale, Kourtney Kardashian, ca rapper-ul i-a influentat extrem de mult stilul vestimentar si ca toate tinutele sale erau alese de el.

„Ajunsesem intr-un punct in care ii ceream sfatul in legatura cu toate lucrurile pe care le purtam. Pana si acum am atacuri de panica cand ma gandesc cu ce ar trebui sa ma imbrac.”

Kim a mai dezvaluit si ca fostul sau sot s-a ocupat de tinutele sale din cadrul show-ului Saturday Night Live, insa ca a preferat sa nu ii mai ceara sfatul cu privire la outift-ul pe care trebuia sa il poarte la WSJ. Magazine 2021 Innovator Awards.

Ce spune Lily-Rose despre acuzatiile pe care Amber Heard i le-a adus lui Johnny Depp. Tanara are o relatie foarte apropiata cu tatal ei

„Eram la modul… Cum o sa port ceva ce nu a fost verificat inainte?”, i-a marturisit Kim surorii sale. Aceasta a mai declarat si ca fostul sau sot a criticat-o pentru alegerea facuta, comparand-o cu personajul animat Marge Simpson.

„M-a sunat apoi. Mi-a spus ca cariera mea s-a incheiat si mi-a aratat o poza cu Marge Simpson purtand ceva asemanator.”

Kim Kardashian a mai declarat si ca nu a avut dubii in ceea ce priveste separarea de Kanye West si ca in prezent este extrem de fericita cu alegerea facuta.

„Am stiut ca trebuie sa o fac atunci cand am depus actele, fiindca stiam ca nu e situatia potrivita pentru mine. Si acum ma simt super bine.”

In luna februarie, in cadrul unui interviu acordat revistei Vogue, Kim Kardashian a vorbit onest despre despartirea de Kanye West, dar si despre planurile sale de viitor. Vedeta in varsta de 41 de ani a sustinut ca nu se mai simtea fericita alaturi de sotul ei si ca nu regreta decizia de a divorta.

The Motans a lansat cel de-al treilea album muzical! Ce spune artistul despre „Great Expectations”: „Piese ca la inceput nu vor mai fi niciodata” - VIDEO

„Atat de mult timp am facut ceea ce i-a facut fericiti pe altii. Si cred ca in ultimii doi ani am decis ca ma voi face fericita. Si asta se simte foarte bine”, a spus Kardashian pentru Vogue.

Fondatoarea Skims a continuat cu faptul ca a ales sa se concentreze asupra ei si face eforturi pentru a se multumi pe sine. Ba mai mult, Kim i-a indemnat si pe fani sa ii urmeze exemplul.

„Chiar daca asta a creat schimbari si a provocat divortul meu, cred ca este important sa fii sincer cu tine insuti despre ceea ce te face cu adevarat fericit. M-am ales pe mine. Cred ca este in regula sa te alegi pe tine”, a mai spus Kim.

Articole din aceeasi categorie