09.06.2024
Kanye West a fost dat în judecată din nou. Fostul soț al lui Kim Kardashian este acuzat de hărțuire sexuală

Noi probleme pentru controversatul rapper Kanye West. Artistul a fost trimis, din nou, în judecată, acuzațiile venind din partea lui Lauren Pisciotta, una dintre fostele sale angajate.

Face ce face și ajunge, din nou, în mijloc scandalului. Kanye West este acuzat de hărțuire sexuală, de concediere abuzivă și de încălcarea contractului de Lauren Pisciotta, care a lucrat la una dintre firmele acestuia timp de doi ani.

Kanye West, trimis în judecată pentru hărțuire sexuală

La doar câteva săptămâni de când a fost dat în judecată de un fost angajat, Kanye West are parte de o nouă lovitură. Lauren Pisciotta îi aduce acestuia acuzații extrem de grave producătorului, dar și uneia dintre companiile sale.

Concret, Lauren susține că rapper-ul i-a trimis mesaje cu tentă sexuală și a sunat-o în timp ce întreținea relații intime. Mai mult decât atât, afirmă că a fost dată afară de Kanye West în anul 2022 și, deși ar fi trebuit să primească despăgubiri în valoare de trei milioane de dolari, nu a luat niciun ban.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas de divorț. Un apropiat al cuplului a rupt tăcerea: „Ben s-a mutat deja”

Înainte de a colabora cu fostul soț al lui Kim Kardashian, aceasta era model pe o platformă pentru adulți, iar Kanye West i-ar fi oferit suma de un milion de dolari, în fiecare an, cu condiția să fie disponibilă la orice oră.

Lauren Pisciotta continuă seria declarațiilor, acuzându-l pe Kanye West de neplata salariilor, dar și de provocare intenționată de suferință emoțională.

Kanye West a fost acuzat de rasism și de antisemitism

La începutul lunii aprilie, Kanye West a fost acuzat de rasism și de antisemitism de un fost angajat. Documentele depuse la judecătoria din California arată că rapper-ul ar fi țipat, de mai multe ori, la angajații de culoare și an spus despre Adolf Hitler că a fost un „inovator”.

Divorțati, dar totuși împreună? Eugenia Cavcaliuc a publicat o fotografie în care își sărută fostul soț - FOTO

În anul 2023, Kanye West a cerut scuze comunității evreiești, după ce a făcut mai multe remarci antisemite. Chiar bărbatul care l-a dat în judecată susține că a fost de față atunci când rapper-ul a declarat că evreii vor să îl prindă, dar și că aceștia „îi fură toți banii”.

Din cauza remarcilor făcute, două brand-uri extrem de puternice, care colaborau cu Kanye, au încheiat contractele, iar acesta este nevoit să facă față unui val de critici interminabil.

Articole din aceeasi categorie