12.02.2024
Juratii de la Romanii au talent, stupefiati dupa numarul prezentat de Deadly Games: „Nu cred ca in timpul vietii mele o sa vad ceva mai spectaculos de atat!”

Alfredo a crescut in circ, fiind a sasea generatie de artisti circari din familia sa, iar antrenamentul sau a inceput de la o varsta frageda.

​A dezvoltat pasiunea pentru pericol inca din copilarie si a invatat majoritatea abilitatilor de la tatal si bunicul sau.

In ceea ce priveste momentele dificile, considera ca toate fac parte din viata sa, aceasta profesie fiind una extrem de solicitanta, cu regimuri de antrenament intense, exercitii pentru mentinerea formei fizice si cu mult mai putin sprijin din partea celor din jur, comparativ cu alte arte, cum ar fi muzica sau actoria.

Deadly Games (13)

In calitate de artist de circ, are diverse talente, printre care se numara jongleria, magia, si motocicleta in cusca mortii.

Momentul prezentat de Alfredo si partenera sa i-a tinut cu sufletul la gura pe jurati.

Deadly Games (12)

Mihai Bobonete: „Va multumim foarte mult ca ati venit si ne-ati aratat cred ca din punctul meu de vedere numarul 1 in genul asta de momente. Gradul de periculozitate in tot ceea ce ai facut tu mi s-a parut extrem. Nu ridicat, extrem. Avand numarul 1 din Vegas aici la Romanii au talent, eu nu pot decat sa ma bucur ca v-am vazut live. Mi s-a parut absolut extraordinar”;

Deadly Games (26)

Dragos Bucur: „In cazul unei apocalipse zombi, eu as alege sa raman alaturi de Alfredo. Esti fenomen. Noi avem un sezon fenomenal si voi va incadrati perfect in profilul nostru!”;

Andi Moisescu: „Nu cred ca in timpul vietii mele o sa vad ceva mai spectaculos de atat! Ai reusit sa depasesti orice bariera”;

Deadly Games (23)

„Singurul regret este ca nu i-am dat un Golden Buzz!”, a mai spus Andi Moisescu dupa momentul prezentat de Alfredo.

Articole din aceeasi categorie