24.02.2021
Jessica Alves a devenit in totalitate femeie. Vedeta si-a facut operatie de schimbare de sex

Jessica Alves este in culmea fericirii! Dupa ce a fost barbatul Ken, apoi si-a dat seama ca vrea sa fie femeie, vedeta a facut, in sfarsit, pasul cel mare: operatia de schimbare de sex.

Jessica Alves a trecut printr-o transformare continua de-a lungul anilor. S-a nascut barbat si a decis ca vrea sa fie special si atractiv, asa ca a decis sa se opereze pana ajunge sa semene cu papusa Ken. 

Dupa aceasta transformare, barbatul Ken si-a dat seama ca, de fapt, isi doreste sa fie femeie, iar de ceva timp continua sa apeleze la operatiile chirurgicale. Desi si-a pus silicoane, extensii si a facut tratamente hormonale, Jessicai ii lipsea partea intima a femeilor: vaginul.

Asadar, vedeta s-a lasat pe mana medicilor din Bangkok si si-a facut operatie de schimbare de sex. "Nu ma pot opri din a ma uita la vaginul", a marturisit Jessica Alves care este incantata de rezultatele operatiei de schimbare de sex, aceasta jurandu-si ca viata ei abia acum incepe, scrie dailymail.co.uk.

Jessica Alves a dezvaluit ca se uita la partea ei intima tot timpul, dupa ce aceasta a trecut prin operatia de schimbare de sex acum cateva zile. 

"Operatia de schimbare de sex prin care am trecut ma face sa am un vagin aproape identic cu unul biologic. Aspectul este perfect identic cu al unui vagin biologic, ma uit tot mereu la el. In trei luni se va purta exact ca un vagin biologic. Va fi elastic si se va lubrifia singur."

Jessica, cunoscuta inainte ca Rodrigo, a devenit emotionata in timpul interviului, spunand ca viata ei de-abia acum incepe. "Mi-am promis ca nu o sa plang. Viata mea incepe acum. O sa-mi continui emisiunile televizate. Am facut mai mult de 400 de emisiuni ca barbat, si voi continua ca femeie."

Cunoscuta inainte ca Papusa Ken umana, Jessica a trecut prin numeroase operatii estetice pentru nu era fericita ca barbat.

"Am continuat sa-mi fac operatii estetice pentru a ma regasi, cand in realitate eu simteam ca vreau sa fiu femeie. Nu am putut tranzitiona atunci. Mi-era frica. Nu stiam de unde sa incep. De asemenea, aveam multe slujbe pentru televiziune in numeroase tari si toate acestea il voiau pe Rodrigo. Apoi, am gasit o cale de a trai ca Jessica, care se ascundea in interiorul meu. Am devenit un travestit in secret.

Obisnuiam sa port o peruca si sa stau pe canapea sa ma uit la un film. Pentru mine era un sentiment de evadare. Am trait asa timp de patru ani, apoi mi-am facut o operatie de inlaturare a coastelor pentru a deveni mai feminina.

Am trecut printr-o depresie grea, iar diagnosticul meu psihologic a fost de disforie de gen. Mi-am inceput procesul de tranzitie in septembrie 2019 si acum sunt foarte incantata ca am ajuns la final."

Cheltuind peste 700.000 de lire pe operatii plastice, Jessica spune ca mai vrea sa-si faca interventii. "Mai am nevoie de inca doua operatii. Nu sunt multumita de sanii mei, trebuie sa-mi schimb implanturile si inca alte cateva chestii pe langa. Un singur lucru vreau sa zic, anume ca sa fii femeie e uimitor."

Sursa foto: Instagram Jessica Alves

Articole din aceeasi categorie