23.01.2023
Jeremy Renner a dezvaluit ca si-a rupt 30 de oase in urma accidentului teribil. Ce gluma a facut Chris Evans pe seama lui si cum i-a raspuns - FOTO

Jeremy Renner, actorul cunoscut mai ales pentru rolul Hawkeye din universul cu supereroi Marvel, a anuntat sambata ca in urma accidentului grav suferit la inceputul lunii ianuarie si-a rupt peste 30 de oasel. El a subliniat, insa, ca acestea se vor „repara” si vor fi „mai puternice”.

Actorul a facut publica o fotografie in care poate fi vazut pe un pat de spital, in timpul unei sedinte de recuperare.

„Antrenamentele de dimineata, rezolutiile, totul s-a schimbat in acest an nou”, a scris Renner in mesajul care insoteste fotografia.

„Aceste peste 30 de oase rupte se vor repara, se vor intari, la fel cum dragostea si legaturile cu familia si prietenii se vor adanci”, a adaugat Jeremy Renner, care a multumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de sustinere. „Multa dragoste si apreciere pentru voi toti”, a incheiat el, potrivit Agerpres.ro.

Brooke Shields a recunoscut ce relatii avea cu Michael Jackson. Actrita a facut dezvaluiri sincere in noul sau documentar

Nu este niciun secret faptul ca Jeremy Renner si Chris Evans sunt prieteni foarte buni, iar de curand, la scurt timp dupa ce actorul a fost externat, acesta a facut o gluma ce a starnit amuzamentul internautilor.

„Asta e grea!”, a scris Evans in dreptul fotografiei pe care a distribuit-o pe Instagram, in care actorul apare la recuperare. Evident, nu s-a oprit aici. „A verificat cineva plugul de zapada?”, s-a intrebat el referindu-se la vehiculul care l-a zdrobit pe Renner.

Evident, intrebarea lui n-a ramas fara raspuns din partea lui Renner, care a continuat sa faca haz de necaz: „Te iubesc, frate. L-am verificat, are nevoie de combustibil!”.

Aflat in prezent in distributia celui de-al doilea sezon al serialului „Mayor of Kingstown”, difuzat pe canalul Paramount+ in Statele Unite, Renner si-a inceput cariera de actor in cinematografia independenta inainte de a cunoaste succesul la Hollywood cu mai multe blockbustere.

Alec Baldwin, din nou in centrul atentiei dupa ce a facut un comentariu deplasat in mediul online: „Este infiorator!” - FOTO

El a devenit cunoscut publicului larg in 2010, cu rolul unui soldat american in „The Hurt Locker”, care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor. Totodata, Renner a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul „The Town”, al lui Ben Affleck.Insa, faima lui Jeremy Renner a atins un nou nivel odata cu rolul lui Clint Barton, alias Hawkeye din superproductia „The Avengers” de la Marvel Studios, una dintre productiile cu cel mai mare succes din istoria cinematografiei.

Articole din aceeasi categorie