24.06.2022
Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au sarutat in public. Cei doi indragostiti nu-si ascund sentimentele puternice - FOTO

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au sarutat in public fara sa tina cont de parerile celor prezenti. Cei doi logodnici sunt mai indragostiti ca niciodata, iar acest lucru se observa din gesturile tandre pe care si le ofera unul celuilalt. Cuplul se bucura de una din cele mai frumoase perioade din viata lor.

Relatia dintre Jennifer Lopez si Ben Affleck evolueaza din ce in ce mai frumos. Cei doi indragostiti s-au logodit si fac un adevarat spectacol ori de cate ori sunt vazuti impreuna. In ultima vreme Ben a avut un program aglomerat, insa JLo s-a asigurat ca isi viziteaza iubitul ori de cate ori este nevoie pe platourile de filmare.

Cea mai buna prietena a Marinelei Bezer a fost ceruta in casatorie intr-un loc de vis! Vezi cum a avut loc momentul emotionant, dar si cum a felicitat-o bloggerita pe amica sa: „Plang de fericire...” - VIDEO

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au sarutat in public

Conform publicatiei Elle, Ben Affleck este preocupat in aceasta perioada cu filmarile pentru o noua productie in care urmeaza sa apara. Detaliile privind filmul in care va juca nu sunt inca publice, insa in mod cert actorul se implica trup si suflet in proiectele sale.

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au sarutat in public si au fost tandrii unul cu celalalt

Relatia dintre Jennifer Lopez si Ben Affleck evolueaza din ce in ce mai frumos / Profimedia Images

Acesta nu a luat parte la premiera documentarului iubitei sale, Halftime. Se pare ca in acea perioada ar fi fost plecat din cauza filmarilor. Jennifer face tot posibilul pentru a-si vizita iubitul si pentru a face aceasta perioada aglomerata sa treaca mai usor.

In cele mai recente imagini surprinse de paparazzi, JLo si-a vizitat iubitul si i-a oferit saruturi patimase in fata celor prezenti. De cand s-au logodit cei doi sunt mult mai indrazneti in public si nu se mai ascunde de camerele celor curiosi. JLo spune ca relatia sa cu Ben este ”sacra„ si isi doreste sa pretuiasca fiecare moment alaturi de partenerul sau.

Vedeta a postat recent si un mesaj emotionant pe retelel scoaiele princa re isi exprima dragostea profunda pe care i-o poarta logodnicului sau. 

Alaturi de mesaj s-a aflat si un videoclip cu mai multe imagini din viata personala a celor doi indragostiti.

Jennifer Lopez nu poate sta departe de Ben Affleck! Diva si-a vizitat  logodnicul chiar si pe platoul de filmare, iar fotoreporterii au fost pe  faza sa le surprinda gesturile de indragostiti

Jennifer Lopez a distribuit imagini din viata sa privata cu Ben Affleck

Jennifer Lopez si-a luat prin surprindere admiratorii de pe retelele sociale. In general vedeta este foarte discreta cand vine vorba de fotografiile postate alaturi de logodnicul sau. De data aceasta a distribuit un videoclip cu momente rare din viata sa si a lui Ben Affleck.

”La multi ani de Ziua Tatalui celui mai grijuliu, afectuos si iubitor tata. La multi ani, dragostea mea!” a scris artista pe contul sau personal de Instagram.

Moldova are stil! Vezi lista fashion bloggeritelor de la noi care ar putea cuceri cele mai mari case de moda cu aspectul impecabil si tinutele creative formate - FOTO

In imagini diva apare in timp ce il saruta pe Ben la diferite evenimente sau alaturi de acesta si de copiii actorului. Pe fundalul videoclipului se aude o melodie romantica alaturi de cateva cuvinte pe care Jennifer i le-a dedicat logodnicului sau.

„Aceasta e cea mai frumoasa perioada din viata mea. Imi iubesc cariera,dar nimic nu ma umple mai mult de bucurie decat posibilitatea de a construi o familie cu o persoana pe care o iubesc atat de profund. Ben este la fel de dedicat familiei si noi ne dedicam unul celuilalt. Ma simt incredibil de binecuvantata”.

Jennifer este foarte afectuoasa cu logodnicul sau si are grija sa-l mentioneze ori de cate ori are ocazia. Dragosta pe care Ben i-o ofera artistei o fae pe aceasta sa se simta fericita si implinita alaturi de familia sa.

Jennifer Lopez and Ben Affleck Kiss on Set—See Pics | Glamour
Articole din aceeasi categorie