19.11.2020
Jennifer Lopez s-a confruntat cu o stare psihica severa in timpul carantinei. Ce s-a intamplat cu vedeta

Desi este una dintre cele mai frumoase, talentate si active vedete nu doar pe retelele de socializare, dar si in viata reala, Jennifer Lopez a destainuit recent momentele dificile prin care a trecut.

Izolarea a fost o mare bataie de cap pentru multi dintre noi si in aceasta perioada am avut de suferit cu totii. Nici vedetele nu au fost ocolite de fricile aduse de coronavirus.

Recent, intr-un interviu, starul de la Hollywood, Jennifer Lopez a povestit ca a avut de suferit o afectiune psihica severa, peste care a reusit sa treaca cu greu.

Artista a dezvaluit momentele stranii prin care a trecut ea si familia sa. JLo a suferit de depresie, iar copiii sai au simtit acest lucru, iar la randul lor si ei erau afectati de starile psihice tensionante.

„Stii cum e, nu e usor. Si in perioada acestei pandemii cred ca toti am avut un moment in care am fost depresivi sau ne-a fost frica, fiindca nu stiam ce o sa urmeze. Am avut multe momente in care m-am simtit foarte rau, si copiii mei la fel, toata lumea din casa.”, a declarat Jennifer Lopez.

Copiii interpretei erau foarte afectati de aceasta situatie, iar odata fiica ei chiar a venit in lacrimi la ea, neintelegand ce se intampla.

„A fost un moment in care Emme, fiica mea, a venit la patul meu plangand. „De ce se intampla asta? Imi e dor de prietenii mei. De ce se intampla asta cu vietile noastre?”. I-am raspuns ca uneori lucrurile se schimba, si cand se intampla asta e putin dureros. Dar va fi spre binele tuturor. Uneori trebuie sa traiesti momentele astea si sa ramai puternica si recunoscatoare, pentru ca avem atat de multe. Suntem sanatosi, suntem impreuna si ne iubim.”, a mai adaugat Jennifer Lopez.

Artista si-a sustinut fanii si i-a indrumat pe cei care simt aceleasi sentimente sa nu se dea batuti si sa se ocupe cu activitatile care le aduc placere si bucurie, iar perioada aceasta va trece si lucrurile vor reveni la normal in curand.

Citeste si :  Aparitie irezistibila! Anastasia Fotachi - decolteu ametitor in cea mai noua postare pe Facebook

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie