09.01.2024
Jennifer Lopez, protagonista unui moment stanjenitor la Globurile de Aur. Ce a fost intrebata artista la un interviu

Fanii au apreciat amabilitatea cu care Jennifer Lopez a raspuns la o intrebare „nepoliticoasa”, „jenanta” si „penibila”.

Duminica seara, la gala Globurilor de Aur, Jennifer Lopez a fost pusa intr-o situatie stanjenitoare de catre un jurnalist, care i-a adresat o intrebare despre casnicia cu Ben Affleck. Reporterul Variety, Marc Malkin, a intrebat-o pe artista in varsta de 54 de ani de unde stie ca acesta va fi ultimul sau mariaj, dat fiind faptul ca a mai fost casatorita de trei ori pana acum.

Jennifer Lopez Nailed the Rosette Trend at the 2024 Golden Globes

„Se spune ca stii atunci cand e sa fie. Iar atunci cand e sa nu fie…nu stii. Cred ca mereu intri intr-o chestie cu cele mai bune intentii. Eu asa fac. Nu doar in viata personala, ci si in viata profesionala”, a raspuns Lopez.

Jennifer Lopez addresses Ben Affleck's viral paparazzi moods

Publicul a laudat atitudinea artistei, apreciind amabilitatea cu care a raspuns la intrebarea „nepoliticoasa”, „jenanta” si „penibila”.

Jennifer Lopez Pokes Fun at Multiple Marriages at Golden Globes

„Acest interviu a fost atat de jenant si de ciudat – daca as fi fost J Lo as fi plecat”, a scris un fan pe platforma X. „De ce ai intreba-o asa ceva? A raspuns cu amabilitate, dar nu e cool”, a spus un alt internaut. „O intrebare cu adevarat nepoliticoasa si nepotrivita”, a fost parerea unui alt fan.

Articole din aceeasi categorie