16.04.2024
Jennifer Lopez, la restaurant alături de cel mai bun prieten al soțului ei. Cum a fost surprinsă - GALERIE FOTO

Jennifer Lopez a fost din nou în atenția paparazzilor în weekend, în timp ce ieșea la un restaurant împreună cu cel mai bun prieten al soțului ei, Matt Damon, și cu soția acestuia, Luciana Barroso.

Cei trei au decis să meargă la un local de lux din în New York, unde au luat prânzul, potrivit Daily Mail.

Artista în vârstă de 54 de ani a ales o ținută casual, care i-a pus în evidență silueta. Jennifer a purtat un pullover verde, cu vedere la abdomen, o pereche de blugi largi, cu talie joasă și încălțăminte maro cu platformă. Ea și-a accesorizat look-ul cu o geantă verde de la un brand celebru și o pereche de ochelari de soare.

A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, dar asta n-a mulțumit-o! Ce și-a făcut la față ca să fie „și mai frumoasă” - FOTO

Jennifer Lopez și-a explorat experienţele legate de dragoste şi relaţii în noul ei film, „This Is Me...Now: A Love Story", care a avut premiera la Hollywood în februarie. Cu această ocazie, vedeta americană a păşit pe covorul roşu alături de soţul ei, actorul şi regizorul Ben Affleck.

„A devenit mai important pentru mine să mă dezvolt ca persoană şi ca artist, să fiu mai vulnerabilă şi să fiu mai sinceră în privinţa lucrurilor", a declarat Jennifer Lopez într-un interviu pentru Reuters.

Valerie Lungu își dorește copii cât mai curând. Ce destăinuiri a mai făcut vedeta - VIDEO

Actriţă şi cântăreaţă, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a fost căsătorită de patru ori. S-a logodit prima dată cu Ben Affleck în 2002, un eveniment care a inspirat-o să lanseze albumul de mare succes „This is Me...Then”, însă nunta a fost anulată în 2003, iar cuplul s-a despărţit câteva luni mai târziu.

În 2021, cei doi artişti au decis să înceapă din nou o relaţie şi s-au căsătorit în cele din urmă în iulie 2022.

Articole din aceeasi categorie