12.10.2019
Jennifer Aniston, secrete despre viata ei sentimentala. Ce detesta la intalnirile amoroase
Recent, intr-un interviu acordat lui Howard Stern, actrita a vorbit despre viata ei amoroasa si cat de dispusa este sa inceapa o noua relatie.

Jennifer a fost intrebata daca in prezent se intalneste cu cineva, iar actrita a spus ca este „foarte, foarte ocupata” si nu are timp pentru asa ceva.

„Nu in acest moment”, i-a raspuns Aniston. „Dar, ca sa stii, nu imi place sa ies la intalniri aranjate de altcineva. Nu imi place. Detest acest lucru”.

Frumoasa actrita a dezvaluit ca dupa ce a divortat de Justin Theroux la varsta de 48 de ani a apelat la un psiholog. „Niciunul dintre noi nu este mort, niciunul dintre noi nu doreste sa arunce cu piatra in celalalt. A fost mai mult amiabil. Este plictisitor, dar, stiti, ne respectam reciproc destul pentru a face aceasta despartire cat mai putin dureroasa.”, a declarat Justin Theroux

Actrita si-a amintit de perioada cand juca in renumitul serial „Friends” si despre prieteniile care s-au legat pe platourile de filmare.

„Am luat cina saptamana aceasta cu ei. Toti erau acolo”. Aniston, Matt LeBlanc si Courtney Cox chiar au postat o fotografie pe contul de Instagram al lui Cox si potrivit lui Aniston, la intalnirea lor a fost prezent si David Schwimmer.

Jennifer Aniston: „S-a intamplat sa avem toti putin timp liber si ne-am intalnit. Am ras atat de mult.”

„Ne e dor in fiecare zi”, a declarat Jennifer in interviul acordat pentru Stern, fiind intrebata cum se simt dupa atatia ani de la terminarea serialului „Friends”.

„Nu as fi nimic fara acest serial, daca ar exista un reboot al show-ului , nu ar fi nici pe departe la fel de reusit pe cat a fost serialul... l-ar ruina.”

Sursa Foto: Instagram; Getty Images

Articole din aceeasi categorie