11.06.2024
Jennifer Aniston a izbucnit în lacrimi chiar în timpul interviului: „Am început să mă gândesc la...”

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la premiera „Friends”, serialul fenomen care a cucerit generații întregi. Jennifer Aniston, cea care i-a dat viață lui Rachel, a oferit recent un interviu emoționant, iar când a venit vorba de Matthew Perry, actrița nu și-a putut stăpâni lacrimile.

În timpul conversației din cadrul seriei „Actors on Actors”, producătoarea i-a spus moderatoarei Quinta Brunson s-o întrebe pe Jennifer cum este să se uite la serialul „Friends” în 2024.

Într-o înregistrare video care circulă deja pe rețelele de socializare, Jennifer o roagă pe Quinta să nu o facă să plângă, însă la scurt timp are lacrimi în ochi.

Jennifer și-a amintit de faptul că Matthew Perry nu mai e printre ei și a izbucnit în lacrimi.

„Ai nevoie de un minut? Nu trebuie să vorbim despre...”, spune Quinta.

„Nu, nu. Îmi pare rău. Tocmai am început să mă gândesc la.... Sunt bine. Sunt lacrimi de fericire”, a continuat Aniston în timp ce și-a șters lacrimile cu un șervețel.

După ce și-a revenit, Jennifer a spus că este „ciudat” să se gândească la faptul că serialul împlinește 30 de ani și că este recunoscătoare pentru lunga moștenire a sitcom-ului.

„Faptul că a avut această viață lungă și minunată și că încă înseamnă mult pentru oameni este unul dintre cele mai mari daruri pe care cred că noi cinci - noi șase - nu ne-am putut imagina niciodată. Am vorbit pe FaceTime cu Courteney (Cox) aseară timp de o oră, și cu Lisa (Kudrow) și cu băieții, și pur și simplu avem o adevărată - este o familie pentru totdeauna”, a declarat Jennifer Aniston.

Matthew Perry, cel care l-a interpretat pe Chandler Bing în serial, a murit în 28 octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani, din cauza efectelor acute ale anestezicului ketamină.

Articole din aceeasi categorie