09.11.2020
Jean-Claude Van Damme - challenge pentru fani. Actorul a publicat fotografii cu el nemaivazute

Toti il cunosc pe renumitul actor, Jean-Claude Van Damme, ca un barbat brutal, puternic si cu muschii bine lucrati, insa putini stiu cum arata vedeta in copilarie.

Citeste si :  #PoartaMascaCorect! Un nou challenge a devenit viral in randul moldovenilor! 

Recent, pe pagina sa de Facebook, Jean-Claude Van Damme a publicat o imagine-colaj, una din copilarie si alta din prezent, dintr-o sala de sport.

„Iata provocarea mea”, a notat actorul, in descrierea fotografiei, fiind vizibila transformarea.

Este vorba de un nou challenge #ChildhoodPhotoChallenge (Provocarea pozei din copilarie), prin care Van Dame isi provoaca prietenii virtuali sa publice si ei, la randul lor, poze din copilarie.

Postarea vedetei a fost luata cu asalt, peste 350 de mii de fani apreciind publicarea, iar unii dintre ei au notat in sectiunea comentariilor, cat mult s-a schimbat actorul. „Transformare si Inspiratie”, „Si tot aratai fabulos!”, „Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva! Inspirational”, „Esti adorabil mereu”, au scris cativa dintre internauti, iar multi dintre ei au si postat, la randul lor, pozele proprii de cand erau copii, astfel acceptand provocarea actorului.

Jean-Claude Van Damme a scris istorie in lumea filmelor de actiune cu aparitiile sale legendare in „Soldat universal”, „Sport sangeros” sau „Dublu impact” in anii ’90, insa actorul demonstreaza ca este la fel de in forma si 30 de ani mai tarziu. 

La ai sai 60 de ani, varsta pe care a implinit-o luna trecuta, uimeste cu look-ul sau fresh. Actorul a devenit si mai popular dupa ce a facut spagatul intre doua camioane aflate in miscare. 

Actorul belgian lucreaza intens la sala de fitness si impresioneaza pe retelele de socializare cu muschii sai de budybuilder. 

Citeste si :  Scene fierbinti cu Anatol Durbala! Cum arata actorul in tinerete

Sursa foto: Facebook, Google.com

Articole din aceeasi categorie