30.07.2020
Jason Statham, asa cum rar poate fi vazut in public. Durul de la Hollywood a iesit cu familia la plimbare

Jason Statham profita de perioada libera cauzata de pandemia de noul coronavirus, ocazie cu care petrece cat mai mult timp alaturi de familia lui.

Actorul a fost surprins de paparazzi in timp ce se plimba cu micutul Jack, impreuna cu Rosie. Imbracati lejer, cei trei au petrecut timp de calitate si s-au relaxat.

Considerat unul dintre cei mai duri actori de la Hollwood, starul de 53 de ani se transforma radical atunci cand este in preajma baietelului sau si intra perfect in rolul de tatic.

Jason Statham are o relatie de peste 10 ani cu Rosie Huntington-Whiteley, cei doi logodindu-se la inceputulul anului 2016. Impreuna au un baietel, pe Jack, de trei ani. 

Modelul, care a implinit de curand 33 de ani, a povestit despre inceputul relatiei cu celebrul actor, dar si despre planurile pe care le au pentru viitor.

„Ne-am intalnit la o petrecere in Londra, in 2009! A fost chimie instant. Suntem norocosi sa petrecem acest timp impreuna.”, a marturisit Rosie.

„Oamenii spun ca suntem un cuplu discret, iar eu ma gandesc daca este asa. Pur si simplu am intalnit pe cineva si ne-am indragostit si suntem impreuna. Este ceva normal, este viata mea de acasa.”,a mai spus Rosie, lasand sa se inteleaga faptul ca nu ii este intotdeauna comod ca viata lor sa fie publica si ca se considera cat se poate de independenta.

Articole din aceeasi categorie