05.01.2022
Jason Derulo s-a luat la bataie cu mai multi barbati dupa ce a fost injurat - VIDEO

Cantaretul american Jason Derulo este acuzat ca a fost implicat marti dimineata intr-o altercatie, intr-un hotel din Las Vegas. Artistul a fost surprins intr-o filmare in timp ce ataca doi barbati care l-au injurat si l-au strigat „Usher”, relateaza Business Insider, citata de Hotnews.

In imaginile video surprinse si obtinute de jurnalistii de la tabloidul american TMZ, artistul in varsta de 32 de ani ataca doi barbati dupa ce acestia l-au strigat „Hey, Usher! Fuck you!” in holul hotelului ARIA din Las Vegas. Potrivit imaginilor, Derulo pare sa il loveasca cu pumnul pe un barbat inainte de a incerca sa-l puna la pamant, iar mai multe persoane intervin pentru a-i desparti.

Este cel mai bogat adolescent din Dubai! Tanarul detine o avere incredibila din vlogging: „Cadillac Escapade, Lamborghini Aventador si Ferrari F2 Berlanetta sunt doar cateva dintre masinile mele” - FOTO

 Un reprezentant al lui Derulo nu a dorit sa ofere comentarii asupra incidentului. Potrivit politiei din Las Vegas, cei doi barbati atacati nu au depus plangeri in urma incidentului.

Gest emotionant facut de Ina Terescenco! Bloggerita a ajutat o familie nevoiasa: „Vreau sa va spun sa nu va plangeti pe viata” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie