22.05.2020
Jason Derulo lanseaza o noua provocare pe Tik Tok! Pants Callenge face furori pe Internet

Cantaretul si compozitorul Jason Derulo este foarte activ pe retelele de socializare. Recent acesta a distribuit un video care a devenit viral.

Citeste si : Provocare cu nabadai de la Anisoara Loghin! „Eu sunt curios cum o sa invitati de maine alti artisti la voi in emisiune...”

In acest video doi dintre prietenii lui Jason tineau o pereche de pantaloni in timp ce artistul se apropie din spatele lor, face un salt destul de mare in aer si intra direct in pantaloni.


Se pare ca Pants Challenge va deveni o noua obsesie pe Internet pentru ca a fost vizualizat de peste 4 milioane de admiratori si distribuit activ pe retelele de socializare.

Nu are o popularitate mare doar pe Tik Tok. Filmuletul este de regasit si pe Instagram si Twitter. Utilizatorii Twitter sunt uimiti de modul in care Jason face ca intreaga provocare sa para atat de usoara.

Noi nu va recomandam sa repetati aceste trucuri in conditii casnice.

In perioada autoizolarii Tik Tok a devenit cea mai populara retea de socializare. Conform unor statistici, Tik Tok are peste 800 milioane de utilizatori activi in fiecare luna.

Jason Derulo este un interpret, compozitor si dansator american, Printre cele mai cunoscute melodii ale lui se Numara: Swalla, Talk Dirty, Wiggle Get Ugly, Trumpets, Tip Toe si altele.

Surse foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie