14.06.2024
Japonezii au fost siderați de ținuta purtată de Bianca Censori într-un mall din Tokyo. „Este o insultă adusă culturii noastre”

Bianca Censori s-a făcut din nou de rușine, din cauza ținutei pe care și-a ales-o pentru o zi la mall. Aflată la Tokyo, alături de partenerul ei de viață, Kanye West, aceasta s-a ales cu comentarii dure la adresa sa. Japonezii au considerat că felul în care s-a îmbrăcat este o insultă adusă culturii lor.

​Kanye West și Bianca Censori sunt mereu în centrul atenției. Sosiți în Japonia, s-au dat iar în spectacol. De această dată, australianca a stârnit furia publicului japonez cu cea mai recentă alegere vestimentară. 

Tânăra de 29 de ani a făcut furori în țara asiatică în timp ce se afla la cumpărături cu soțul ei, rapper, în vârstă de 47 de ani. Bianca a purtat o ținută transparentă și o pereche de tanga albi. Observând că este fotografiată, ea și-a acoperit sânii cu mâinile. Cu toate acestea, oamenii au judecat-o pentru că își expune părțile intime. 

Japonezii au sugerat că trebuie să primească o amendă pentru „indecență în public”. Potrivit Codului Penal al Japoniei, o astfel de acuzație ar putea fi acceptată cu o amendă de până la 300.000 de yeni (1.492 de lire sterline), scrie mirror.co.uk. 

Pe rețelele sociale au apărut mai multe comentarii care dezaprobă comportamentul ei: 

„Ca cetățean japonez, sunt dezgustat. Acesta este un comportament rău. Nu înțeleg necesitatea de a vă expune în mod flagrant astfel. Este inacceptabil”;

„Este o insultă la adresa culturii japoneze”;

Unii au spus că Bianca nu are „respect de sine”, în timp ce alții i-au îndemnat pe cei doi să arate respect față de alte țări atunci când le vizitează.

Articole din aceeasi categorie