15.08.2019
Jane Seymour - sexy la 68 de ani. Timpul nu zboara deloc pentru Dr. Quinn
Jane Seymour, pe care romanii o stiu foarte bine din serialul de succes „Dr. Quinn”, si-a facut aparitia miercuri seara la un eveniment monden de la Hollywood, unde a stralucit.

In varsta de 68 de ani, Jane Seymour este dovada vie ca varsta este doar un numar. Actrita britanica, stabilita in SUA, a fost invitata de onoare la evenimentul anual al industriei de dans – The Industry Dance Awards & Cancer Benefit Show – care a avut loc miercuri seara la Teatrul Avalon din Hollywood.


Actrita i-a surprins pe toti cei prezenti cu vitalitatea ei, dar si cu zambetul inconfundabil. In ciuda celor 68 de ani, Dr. Quinn arata ca de 45, iar acest lucru nu se datoreaza operatiilor estetice.


Nu mi-am fauct niciodata facelift. Am avut o tentativa de a-mi indeparta, acum multi ani, pungile de sub ochi, tentativa care a esuat lamentabil. Se intampla acum 20-30 de ani. Eu am un bagaj genetic bun si-mi place sa zambesc, asa ca am decis sa merg mai departe cu roluri in care zambesc mult.”, a mai spus actrita in emisinea Good Morning Britain, in luna aprilie a acestui an.

Jane Seymour a pozat in Playboy la 67 de ani

Jane Seymour a devenit cel mai in varsta fotomodel care a pozat pentru Playboy. Se intampla la inceputul anului 2018, cand avea 67 de ani.


Ma simt mult mai sexy acum decat m-am simtit cand eram tanara. E o libertate enorma sa traiesc atat de mult cat am facut-o eu”, spunea actrita in numarul din februarie 2018 al revistei.

Actrita i-a sfatuit pe cei care se simt batrani la 60+ sa priveasca partea plina a paharului.

„Nu cred ca viata se opreste cand ajungi la o anumita varsta. In momentul de fata am cea mai buna viata, ma distrez de minune, joc roluri grozave, pictez in Anglia si sper sa-i fac pe oamenii de peste 50-60 de ani sa inteleaga ca viata nu s-a sfarsit. De fapt, e timpul sa culegi roadele. Copiii s-au dus, sunt pe propriile picioare, acum e timpul meu sa fac ceva diferit.”, s-a confesat actrita.


Jane Seymour, 4 soti si 4 copii

Jane Seymour a fost casatorita de patru ori si a facut patru copii. Cel mai lung mariaj, de 12 ani, a fost cu actorul James Keach (1993-2015). In prezent este singura, insa e in cea mai buna forma a ei.


Jane Seymour are doi copii cu cel de-al treilea sot, David Flynn. O fata pe nume Katherine (37 de ani) si un baiat pe nume Sean (34 de ani).

Actrita mai are doi copii cu ultimul ei sot, gemenii John Stacy si Kristopher Steven (23 de ani).

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie