03.08.2022
Jane Fonda regreta ca si-a facut lifting facial: „Nu sunt mandra de asta, dar m-am oprit, nu-mi doresc sa arat deformata!”

Jane Fonda, legendara actrita in varsta de 84 de ani, a admis ca nu este „mandra” de liftingul facial pe care si l-a facut in urma cu ceva timp si a marturisit ca nu va mai repeta aceasta procedura.

In varsta de 84 de ani, actrita care traieste in lumina reflectoarelor de zeci de ani si care a jucat de curand in serialul „Grace And Frankie”, a recunoscut ca a optat pentru un lifting facial in incercarea de a arata mai bine, insa a admis ca nu va mai apela la o astfel de procedura.

In cadrul unui interviu pentru Vogue, actrita a vorbit despre liftingul facial pe care si l-a facut acum ceva timp.

„Mi-am facut un lifting facial si m-am oprit pentru ca nu vreau sa arat deformata. Nu sunt mandra de asta.”, a spus actrita, potrivit Daily Mail.

„Recunosc ca am facut-o. Si sustin, fara doar si poate, ca poti deveni dependenta. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa nu continui. Multe femei nu stiu, dar sunt dependente de aceasta procedura.”, a mai adaugat actrita.

Statele Unite ale Americii au impus sanctiuni impotriva iubitei lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva

Totodata, Jane Fonda a declarat ca imbatranirea nu ar trebui sa fie infricosatoare, motiv pentru care isi doreste ca oamenii sa priveasca acest proces in mod pozitiv.

„Vreau ca tinerii sa nu-si mai faca griji cu privire la imbatranire. Varsta nu conteaza, e doar un numar cronologic. Ce conteaza este sanatatea.”, a mai spus ea, adaugand: „Am aproape 85 de ani, dar nu mi se pare chiar atat de mult. Sa ajuti oamenii sa nu se mai teama sa imbatranire, sa-i ajuti sa inteleaga ca doar pentru ca ai o anumita varsta nu inseamna ca ai renuntat la viata.”, a mai spus ea.

Ce nume foloseste regina Elisabeta a II-a atunci cand sta la hotel. Suverana britanica nu vrea ca oamenii sa o recunoasca

Totodata, actrita a marturisit ca este recunoscatoare ca este inca sanatoasa: „Vorbesc serios, in fiecare zi in care cobor din masina ii multumesc lui Dumnezeu ca am coapse puternice, dar am lucrat mult pentru ele.”, a mai spus ea.

Articole din aceeasi categorie