15.08.2022
J. K. Rowling - amenintata cu moartea pe retelele de socializare: „Esti urmatoarea...”

Autorul renumitei serii literare „Harry Potter”, J. K. Rowling, a primit amenintari cu moartea pe retelele sociale. Motivul este ca scriitoarea si-a sustinut public colegul Salman Rushdie, care a fost atacat de un tip necunoscut si injunghiat de multe ori. Medicii au reusit sa salveze viata scriitorului, insa acum acesta este in stare grava. J. K. Rowling si-a exprimat sprijinul pentru Rushdie si i-a urat mult succes pe contul ei de Twitter. Ca raspuns, ea a primit o amenintare de la un utilizator: „Tu esti urmatoarea...”, a scris tanarul.

Potrivit Daily Mail, utilizatorul Meera Asaf Aziz este din Pakistan, unde studiaza, este implicat in activitati sociale si, de asemenea, sustine extremismul. Scriitoarea a apelat imediat la organele de drept si la conducerea oficiala a retelei Twetter pentru a bloca contul utilizatorului care a amenintat-o, insa acestia au mentionat ca in cuvintele sale nu au fost gasite incalcari ale regulilor de utilizare ale retelei de socializare.

Tom Holland a decis sa isi stearga toate retelele sociale. Vezi care este motivul - VIDEO

„Dupa examinarea informatiilor disponibile, am stabilit ca continutul pe care l-ati raportat nu a incalcat politicile Twitter. Apreciem ajutorul dumneavoastra si va incurajam sa ne contactati din nou pe viitor daca observati eventuale incalcari”, a raspuns conducerea retelei la plangerea scriitoarei J. K. Rowling.

Articole din aceeasi categorie