03.06.2024
Își poate salva mariajul? În sfârșit, Jennifer Lopez recunoaște că are probleme în familie

După ce întreaga presă și comunitatea internațională de fani a remarcat problemele din căsnicia sa cu Ben Affleck, diva a hotărât să ia măsuri.

Jennifer Lopez și Ben Affleck ne-au oferit împăcarea deceniului. Și o căsătorie (cu repetiție) fastuoasă, în stil Hollywood - dar mai ales în stil JLo! Numai că, la niciun an de când ajungeau la altar, aveau să se confrunte și cu o nouă criză majoră.

Jen și Ben au sperat că, de data asta, fiind mai maturi și având vieți mai așezate și cariere mai solide, lucrurile vor veni de la sine, iar dragostea lor înfiripată în urmă cu 20 de ani va înflori frumos și durabil. Numai că temperamentele lor și optica lor au început să se manifeste din nou divergent. Și, odată declanșată, criza început să se adâncească tot mai mult, până când ambii parteneri au ajuns să trăiască separat, pentru că nu mai simțeau că pot respira unul lângă celălalt.

Și, ce-i drept, având alături o femeie precum diva Jennifer Lopez, căreia îi place atenția publică, adulația, perfecțiunea până la cel mai mic detaliu și banii generați de această imagine super controlată și super mediatizată, e dificil de găsit un moment de respiro. O poftă insațiabilă de exces în absolut orice palier al vieții, care l-a gâtuit pe mult mai casnicul și mai comodul Ben Affleck, obișnuit să fie lăsat în pace să-și savureze liniștit viciile (a se citi tutun, alcool și jocuri de noroc) și să se expună cât mai puțin pe covoare roșii.

Dar iată că, după o serie de ieșiri nervoase în public ale lui Ben, care ajunsese să se simtă hărțuit de stilul de viață al soției sale, Jennifer Lopez tocmai a recunoscut că are probleme în familie, după luni întregi de negare și de băgat sub preș orice conflict marital. Desigur că și acum a făcut-o în stil propriu, prin intermediul staff-ului său, care a anunțat că turneul său, This Is Me... Live, a fost anulat. Motivul? Diva dorește să „ia o pauză pentru a fi alături de copii, familie și prieteni apropiați”.

Horoscop 3 iunie 2024. O zi perfectă pentru întemeierea unei relaţii

Vine vacanța! Cezar Stratan, Kamelia Melnic, Regina-Raluca Rabei, dar și alți copii ale vedetelor din Moldova au finalizat anul școlar - FOTO/VIDEO

Jennifer Lopez a publicat o declarație pentru fanii ei pe site-ul OntheJLo și a explicat de ce a fost o decizie greu de luat. „Sunt complet devastată că v-am dezamăgit. Vă rog să știți că nu aș fi făcut acest lucru dacă nu aș fi simțit că este absolut necesar", a scris Lopez, în vârstă de 54 de ani. „Promit că mă voi revanșa față de voi și vom fi din nou cu toții împreună. Vă iubesc pe toți foarte mult. Până data viitoare...”.

Dar, pe lângă timpul petrecut cu familia, Lopez e ocupată și cu lansarea filmului său de pe Netflix, „Atlas”, care a ajuns pe serviciul de streaming pe 24 mai și a ajuns deja pe locul 1 în 55 de țări, și tocmai a scos pe piață și o nouă băutură, Delola Light Margarita, din propria gamă. În același timp, Ben Affleck a filmat pentru „The Accountant 2”. Deci e greu de crezut că vor găsi imediat timpul necesar pentru a-și relua „tratativele de pace” - intermediate vizibil de copiii lor. Asta numai dacă își doresc cu adevărat să-și salveze mariajul.

Articole din aceeasi categorie