02.05.2021
Iuliana Beregoi, departe de managerii ei de Paste! Ce planuri are faimoasa adolescenta

Dupa un an plin, Iuliana Beregoi declara ca are nevoie de momente de liniste. Astfel, frumoasa artista va petrece Pastele acasa, in Republica Moldova. Insa, din pacate, nu va putea fi alaturi si de cei care o sprijina mereu: managerii sai, Alina Todasca si Catalin Dascalu, vor fi plecati in perioada care urmeaza in Bucovina.

Citeste si :  „Imnul Invierii”! Duetul emotionant tata-fiica a lui Valentin si Amelia Uzun, cu ocazia Sarbatorilor Pascale

„Sunt fericita ca pot petrece sarbatorile cu familia. Am pregatit deja o lista cu activitati pe care mi-ar placea sa le fac impreuna cu parintii si cu sora mea in cele trei zile. Si da, e adevarat ca mi-as fi dorit sa ma vad si cu Alina si Catalin, insa, de aceasta data, petrecem separat. Dar am promis sa ne incarcam bateriile si sa ne intoarcem cu forte noi”, a spus Iuliana Beregoi.

Alina Todasca si Catalin Dascalu, managerii Iulianei Beregoi si fondatorii label-ului de succes Mixton Music, se cunosc cu artista inca din 2014, dar au devenit o familie abia doi ani mai tarziu, cand Iuliana a implinit 12 ani, iar Alina si Catalin au decis ca e momentul sa investeasca toate planurile lor in cea care urma sa devina idolul Generatiei Z.

 

Articole din aceeasi categorie