10.05.2024
Iulia Deliu și-a găsit „prințul”? „Am mâncat cașcavalul Olandez pentru prințese și...” - VIDEO

Ieri, în centrul capitalei a fost amenajat un orasel al Europei. De la prânz, Piața Marii Adunări Naționale a fost invadată de arome, și asta pentru că bucătăriile europene și-au dat întâlnire acolo. Nu putea să rateze momentul nici pofticioasa Iulia Deliu, care și-a găsit acolo Sa vedem ce a găsit. Urmărește un reportaj marca O Seară Perfectă.

Ambasadele mai multor state europene au împărtăși ieri, în centrul capitalei, tradiții culturale și culinare. „Astăzi am zis să încerc din gastronomia fiecărei țări. Prima bucătărie pe care o degustăm este cea a Cehiei”, a spus Iulia Deliu, reporter PRO TV.

Chef-ul Elena Lungu a explicat ce este specific Cehiei din punct de vedere culinar: „Cred că mai specifică este berea. De asemenea, vorbim și despre gustările care merg la bere”.

Iulia Deliu a gustat calamar cu paprika. „E bun, e iute. E bun”, a menționat reporterul.

Tonifierea corpului după naștere! Află de la nutriționista Cristina Burdulescu câteva sfaturi ușor de aplicat pentru recăpătarea siluetei - VIDEO

Cele mai multe persoane s-au adunat la stand-ul Italiei, acolo unde s-a pregătit pizza și panini.

Iar dacă vă intrebați ce este specific țărilor de jos, bineînteles cașcavalul. Iulia nu a ratat ocazia și l-a degustat. „Am mâncat cașcavalul Olandez pentru prințese și am găsit prințul”, a spus ea.

Începe sezonul vacanțelor! Valentina Cazac îți spune care sunt cele mai avantajoase oferte din acest sezon - VIDEO

Vezi reportajul integral în video de ma sus.

Articole din aceeasi categorie