03.08.2022
Iubirea nu tine cont de varsta! Dolph Lundgren are o iubita cu 39 de ani mai tanara decat el. Vezi cat de bine arata Emma Krokdal - FOTO

Fanii lui Dolph Lundgren in varsta de 64 de ani sunt surprinsi de diferenta pe care o are cu iubita sa. Actorul suedez apare adesea in public alaturi de Emma Krokdal, in varsta de 25 de ani. De data aceasta, cuplul a fost vazut in West Hollywood. Ce doi se indreptau spre un restaurant unde urmau sa ia cina.

Actorul suedez a purtat un sacou argintiu, pantaloni negri si o camasa alba, in timp ce logodnica sa a optat in favoarea unor pantaloni scurti si a unei malete de culoare neagra.

In mediul online internautii sustin ca perechea arata foarte organic impreuna, in ciuda diferentei mari de varsta.

Dolph Lundgren si Emma Krokdal sunt impreuna de mai multi ani. Emma nu are legatura cu show business-ul, ea lucreaza ca antrenor de fitness. Krokdal si Lundgren s-au logodit din 2020, dar inca nu se hotarasc sa organizeze nunta.

Amber Heard si munca de escorta? Ce declaratii au facut avocatii lui Johnny Depp

„Sunt foarte norocos sa o am pe Emma. Mi-a schimbat viata si sper sa-i pot oferi ajutorul si sprijinul de care are nevoie”, a recunoscut Dolph Lundgren anul trecut.

Olesea Svecla - fara complexe! Ce mesaj special a transmis actrita urmaritorilor sai: „Stiu ca o sa dati zoom sa vedeti daca pielea atarna sau nu” - FOTO

Inainte de a forma un cuplu cu Emma, ​​Lundgren a fost casatorit cu designerul de bijuterii Anette Qviberg.

Vacanta de vis a Valeriei Lungu s-a transformat intr-un cosmar! Ireal ce i s-a intamplat in Italia: „Credeau ca am fost batuta sau violata”

Articole din aceeasi categorie