25.01.2024
Iubirea nu tine cont de varsta! 7 femei celebre care au parteneri mai tineri decat ele - FOTO

Se spune ca dragostea nu are varsta si mereu au existat cupluri cu diferenta mare de ani. Insa, in cele mai multe cazuri, barbatul este cel care are cativa ani in plus. Urmatoarele dive demonstreaza ca si femeile pot avea relatii cu parteneri mai tineri decat ele si diferenta de 25 de ani, este doar o cifra. 

Kris Jenner si Corey Gamble - 25 de ani 

Kris Jenner in varsta de 68 de ani, a fost vazuta in public impreuna cu iubitul ei Corey Gamble, dupa divortul cu fostul partener, Bruce Jenner in 2014. De atunci cei doi formeaza un cuplu fericit si locuiesc intr-o casa de 13 milioane de dolari. 

Who is Corey Gamble? Kris Jenner's boyfriend fact file

Brigitte Macron si Emmanuel Macron -24 de ani diferenta

Emmanuel Macron, in varsta de 44 de ani si Brigitte Macron de 70 de ani, este un cuplu prezidential neobisnuit. Cu o diferenta de 24 de ani intre ei, cei doi au o poveste de dragoste care a inceput inca de pe vremea cand presedintele francez avea 15 ani si era fascinat de profesoara lui. 

Emmanuel Macron's wife Brigitte Trogneux is no cougar | British GQ |  British GQ

Heidi Klum si Tom Kaulitz -17 ani diferenta

In mai 2018, Heidi Klum a facut publica povestea ei de dragoste cu chitaristul de la„Tokio Hotel”,Tom Kaulitz. Ea are 50 de ani, el 33 de ani si relatia lor pare sa infloreasca pe zi ce trece.

Heidi Klum, aparitie de senzatie alaturi de sotul ei, Tom Kaulitz

Tilda Swinton si Sandro Kopp -18 ani diferenta

Tilda Swinton, actrita premiata cu Oscar si pictorul german Sandro Kopp sunt impreuna din 2004. Intre ei este o diferenta de 18 care nu i-a oprit insa sa se iubeasca si sa-si intemeieze o familie.

Who Is Tilda Swinton's Partner, Sandro Kopp?

Courteney Cox si Johnny McDaid - 12 ani diferenta

Povestea de dragoste dintre Courteney Cox si Johnny McDaid a inceput inca din 2013. In 2014, cei doi s-au logodit si cand toata lumea se astepta ca urmeaza o nunta, cei doi s-au despartit. S-au impacat cateva luni mai tarziu si au avut grija sa isi fereasca relatia de ochii presei mondene. 

Johnny McDaid supporting grieving Courteney Cox | BelfastTelegraph.co.uk

Priyanka Chopra Jonas si Nick Jonas - 11 ani diferenta

Actrita de origine indiana si cantaretul american sunt impreuna din 2017. Impreuna o fiica pe nume Malti, in varsta de 2 ani. Cuplul petrece tot timpul liber impreuna. 

Dragostea dintre Priyanka Chopra si Nick Jonas este, intr-adevar, reala?”  De vina este diferenta mare de varsta dintre cei doi

Julianne Moore si Bart Freundlich - 9 ani

Actrita Julianne Moore, in varsta de 63 de ani si regizorul Bart Freundlich, in varsta de 54 de ani, au sentimente neschimbate dupa 20 de ani de casnicie.

Julianne Moore, Bart Freundlich Board 'After the Wedding' Remake
Articole din aceeasi categorie