06.06.2024
Iubirea lor înflorește zilnic! Valeriu Mircea i-a dedicat un mesaj plin de dragoste Anastasiei Nichita - FOTO

Doi luptători - la propriu și la figurat, doi campioni și două suflete pereche. Valeriu Mircea și Anastaia Nichita nu renunță să-și arate iubirea nici în mediul online.

Valeriu Mircea și Anastasia Nichita sunt unul din cuplurile din showbiz, cei doi împărtășesc toate emoțiile cu urmăritorii lor. De această dată, Valeriu Mircea a venit cu un mesaj dedicat logodnicei sale.

Reconstrucția mamară! Sfatul specialistului pentru o viață plină de speranță după cancer: „Pierderea unui sân pentru o femeie are un impact psihologic ca și pierderea unei rude de gradul întâi” - VIDEO

„O persoană cu adevărat puternică nu are nevoie de aprobarea altora ,la fel cum un Lup nu are nevoie de aprobarea oilor”, a scris lupătorul de arte marțiale.

În secțiunea comentarii mesajele de apreciere au curs șiroaie: „Sunteți minunați”, „Scurt, Clar și Cuprinzător, bravo am multă stimă de voi doi”, „Frumoasă poza”.

Descusut de secrete! Pasha Parfeni, despre motivul divorțului cu Iuliana Scutaru - VIDEO

Anastasia Nichita a venit și ea cu un mesaj, unde a scris: „Uneori rămân uimită de postările tale! Desigur, în sensul bun”.

Tatuajul ascuns al Valeriei Lungu! Unde se află, dar și ce semnifică - FOTO

Valeriu Mircea acumulează până în prezent 29 de victorii în cariera sa, cea mai recentă fiind înregistrată în luna iunie a anului trecut, când l-a invins pe polonezul Roman Szymanski.

Doina Danielean, deținătoarea unui Porsche unic, fabricat exclusiv pentru ea. Cum arată aceasta: „Creată de mine, detaliu cu detaliu” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie