12.08.2019
Iti mai aduci aminte de Robert Powell, actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazaret? Uite cum arata la 75 de ani
Robert Powell e Iisus din Nazaret si atat! Acesta este rolul carierei sale, care s-a dovedit si binecuvantare, si blestem, deoarece actorul nu a mai avut parte niciodata de un rol de o asemenea anvergura. Iata cum arata Robert Powell la 75 de ani si ce impact a avut rolul lui Iisus asupra lui!

Putem spune fara sa gresim ca lui Robert Powell rolul din filmul Iisus din Nazaret i-a adus faima internationala si l-a situat pe un loc fruntas in topul actorilor care au interpretat acest personaj de-a lungul anilor. Trupul ascetic, chipul pe care se puteau citi toate pacatele omenirii si ochii de un albastru ireal au facut din Robert Powell un star aproape peste noapte, insa celebritatea atat de repede dobandita s-a dovedit a fi un bumerang, care l-a lovit in mod neasteptat.

Robert Powell ajunsese sa se creada Iisus din Nazaret!

Filmul Iisus din Nazaret, aparut in 1977 in regia lui Franco Zefirelli, i-a marcat lui Robert Powell nu numai cariera, ci si viata personala, deoarece actorul, marcat puternic de rol si coplesit de faptul ca toata lumea il asemuia cu Iisus, la un moment dat ajunsese sa se considere „Trimisul lui Dumnezeu pe Pamant”, dupa cum povesteau apropiatii sai. Si poate tocmai de aceea, ulterior lui Robert Powell i-a fost greu sa-si gaseasca un rol pe masura talentului, multi ani dupa aceea limitandu-se la roluri neimportante sau imprumutandu-si vocea pentru documentare sau reclame. Si pentru ca rolul lui Iisus din Nazaret s-a lipit de actor ca marca de scrisoare, in 2013, acesta a primit rolul lui Dumnezeu, Powell fiind naratorul seriei TV The Bible.

Anul acesta, actorul a implinit 75 de ani si probabil ca, abia spre batranete, cand a inceput sa nu mai semene cu personajul sau, oamenii l-au putut in sfarsit disocia de Iisus din Nazaret… Drept urmare, in 2014, cand a jucat in piesa Black Coffee, adaptare dupa Agatha Christie, oamenii nu si-au mai zis: Uite-l pe Iisus Christos!, iar asta pentru ca actorul avea deja 70 de ani.

E casatorit cu aceeasi femeie de 44 de ani

Din fericire, Robert Powell a avut noroc sa aiba aceeasi femeie alaturi de el timp de 44 de ani. Actorul este casatorit cu Babs din 1975, cei doi avand impreuna doi copii – Barney (41) si Kate (40). Intrebat intr-un interviu care este secretul unei casnicii reusite, actorul a raspuns fara sovaire – „compatibilitatea”. Am adauga, fara sa gresim, si iubirea, pentru ca, mai mult ca sigur, lui Babs nu i-a fost usor sa traiasca alaturi de sotul ei in perioada in care se credea trimisul Domnului pe Pamant…

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie