03.04.2021
Iti amintesti de agentul secret Anna? Iata cum arata actrita in viata reala si care este povestea ei de succes

Pentru rusoaica Sasha Luss, aparitia in filmul de actiune Anna a fost primul ei rol principal din cariera. Frumoasa blonda cu ochi albastri i-a atras atentia regizorului Luc Besson, care ne-a obisnuit deja cu personaje feminine puternice. 

Primul rol al Sashei (Axandra Luss) a fost tot intr-un film regizat de Besson, ”Valerian and the City of a Thousand Planets”, unde a jucat-o pe printesa Lihio-Minaa.

Popularitatea schimba oamenii! Iubita lui Morgenshtern nu mai este eleva exemplara. Tanara se distreaza in rand cu Timati, Geegun si alte vedete din showbizul rusesc

Sasha s-a nascut in regiunea Magadan (Rusia), dar la varsta de 7 ani s-a mutat cu parintii la Moscova. De la o varsta frageda a inceput sa faca balet si a participat la cateva concursuri importante. Mai tarziu, o leziune la glezna a impiedicat-o sa ajunga la performanta. La varsta de treisprezece ani, mama ei a indemnat-o sa viziteze o agentie de modele, unde adolescentei i-au propus imediat un contract. Ulterior, modelling-ul i-a deschis mai multe usi. Intr-un interviu, actrita povesteste cum visul ei de a se filma intr-un film de-a lui Besson a devenit realitate:

”Cand eram mica, aproape in fiecare weekend la unul dintre posturile TV se transmitea filmul ”The Fifth Element”, iar eu il urmaream de fiecare data cu mare interes(...)Intr-o zi, ma suna agentul meu  de la Paris si imi spune ca Luc Besson vrea sa se intalneasca cu mine. Iti dai seama ca am avut un soc. Nici acum nu integ cum s-a intamplat, pentru mine a fost o minune”, a povestit Sasha intr-o emisiune, transmisa pe Youtube

Sasha nu a renuntat la activitatea de model. Ea continua sa defileze pentru diferite branduri si sa apara in reviste de moda. Celebritatea pe care a castigat-o cu rolul din ”Anna” a venit peste ea ca o adevarata avalansa, dar acest lucru nu a speriat-o. Sasha a ramas in continuare o fire discreta si modesta.

La momentul lansarii, in 2019, filmul ”Anna” a avut incasari de 31,6 milioane de dolari, la nivel international. Sasha Luss isi continua activitatea de model, dar a acceptat si noi roluri in filme. Ea va juca in drama de razboi ”The Last Front”, alaturi de Iain Glen (cunoscut pentru rolul lui Jorah Mormont din ”Game of Thrones”). 

Rusoaica careia fostul sot i-a taiat cu toporul bratele, Margarita Graciova, este in asteptarea celui de-al treilea copil. Modul ingenios prin care a anuntat despre sarcina - GALERIE FOTO

Sursa foto: Getty Images, Instagram/ sashaluss

Articole din aceeasi categorie