22.06.2022
Isi va traduce Monatik hit-urile din limba rusa in cea ucraineana? Ce spune artistul - VIDEO

Intr-un interviu acordat lui Slava Demin, Monatik a fost intrebat daca va traduce in ucraineana piesele sale din limba rusa scrise inainte de razboiul dintre Rusia si Ucraina.

Ca raspuns la intrebarea lui Slava Demin care sustine ca multi artisti ucraineni se gandesc sa-si traduca piesele, Monatik a spus ca nu va face acest lucru.

Meghan Markle si Printul Harry s-au certat cu cei de la Netflix. Din ce motiv este criticat cuplul

„Nu imi voi traduce cantecele. Au fost scrise atunci, pe vremea aceea. Ele au oferit o multe de emotii pozitive. Sunt cantece despre vise, sunt cantece despre sperante, despre un viitor mai luminos. Nu cred ca merita sa pierzi timpul cu trecutul. Trebuie sa cream ceva nou. Si acele piese le iubesc foarte mult. In ele mi-am pus tot sufletul si milioane de oameni le iubesc.”, a spus artistul.

De asemenea Monatik a fost intrebat daca interpreteaza acum melodii in limba rusa in cadrul concerelor sale de caritate.

„Nu interpretez niciun hit vechi, doar pe cele pe care le-am compus acum.”, a mentionat el.

Totodata el a adaugat: „Oamenilor pe plac si piesele ucrainene.”

Monatik este un cantaret, compozitor, dansator, compozitor ucrainean. El a deschis prima semifinala a Eurovision Song Contest 2017 pe 9 mai.

In China se simte „acasa”! Afla povestea Gabrielei Cojocaru, moldoveanca stabilita in Asia cu o comunitate de peste 2 milioane de oameni, dar si cum e sa ai un iubit chinez: „Nunta la chinezi se face dimineata si dureaza doua ore” - INTERVIU

Articole din aceeasi categorie