10.06.2024
Irinel Columbeanu se pregătește să fie socru mic. Primele declarații ale fostului milionar despre băiatul care i-a cucerit fiica: „Știu că are un prieten”

Irinuca, fata lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a devenit o adevărată domnișoară. Chiar dacă este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei și nu se știu prea multe despre ceea ce face în America, tânăra începe să aibă o personalitate din ce în ce mai conturată.

Irinel Columbeanu este foarte mândru de fiica lui, Irinuca. Adolescenta s-a angajat, are note mari, muncește pentru a-și construi un viitor strălucitor și pare că nu o duce rău nici din punct de vedere amoros.

Captură de ecran 2024-01-29 105037

Încă din anul 2018, Irinuca trăiește o viață de poveste, în Statele Unite ale Americii, alături de Monica Gabor și de Mr. Pink, partenerul ei. Fostul om de afaceri de la Izvorani ține legătura cu ea, iar Irinuca urmează să vină în România, pentru a-l vedea.

​Până atunci, cei doi vorbesc la telefon destul de des, iar Irinuca îi mărturisește ceea ce se întâmplă în viața ei. Adolescenta nu s-a sfiit din a-i spune tatălui său faptul că are un iubit, iar relația dintre ei pare să fie una destul de serioasă.

download (2)

Irinel Columbeanu a ținut cont de discreția de care fiica lui dă dovadă când vine vorba de acest aspect și nu a vorbit foarte mult despre ceea ce se întâmplă în viața ei, din punct de vedere amoros.

Cu toate acestea, fostul afacerist susține că, în curând, când fiica lui va împlini 18 ani, este posibil ca iubitul ei să o ceară în căsătorie.

col

​„În curând, s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și, atunci, s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu îl cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere.

download (3)

Mi-a spus niște nume franțuzești, ale unor colegi de-ai ei care, probabil, sunt de origine franceză. Mai multe nu știu”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Articole din aceeasi categorie