07.12.2023
Lupta nu doar pe ring, ci si pentru visele ei! Irina Ringaci a scos din buzunar suma de peste 20 de mii de euro pentru noua ei masina - FOTO

Irina Ringaci si-a indeplinit inca un vis! Luptatoarea de la noi si-a cumparat o noua masina. Iata cum arata automobilul pe care Irina si l-a achizitionat in urma cu putin timp.

Recent, Irina Ringaci a postat pe pagina ei de Instagram cateva imagini cu ultima ei achizitie. Este vorba despre un BMW x2, pretul bijuterii pe patru roti se ridica la suma de peste 23 de mii de euro.

„Iubirea mea", a scris luptatoarea in descrierea pozelor pe care le-a publicat in mediul online.

Internautii nu au intarziat sa vina cu mesaje de felicitare in sectiunea de comentarii: „Bravo, Felicitari”, „Felicitari! Sa conduci exemplar”, „Felicitari, meriti din plin”, „Irina, felicitari si astept un cerc cu masina ta noua”.

Irina Ringaci este o sportiva moldoveana, luptatoare in stil lupte libere. In 2021, ea a castigat doua medalii de aur la proba de 65 kg femei: la Campionatul mondial de la Oslo, cat si la Campionatul european de la Varsovia. Este prima campioana mondiala la lupte din istoria Republicii Moldova.

Luptatoarea moldoveana Irina Ringaci a cucerit aurul la Campionatul Mondial  de Seniori U23 - NewsMaker
Luptatoarea Irina Ringaci a obtinut medalia de bronz la Campionatul  European Under 23 - Realitatea.md
Articole din aceeasi categorie