19.11.2020
Irina Rimes: „Sunt momente cand vreau sa dau cu telefonul de pamant ca sa am macar o ora de liniste.” Ce o aduce la limita disperarii pe artista

Irina este una dintre tinerele talentate de la noi, care a cucerit nu doar Moldova, dar si Romania prin talentul sau, insa in spatele succesului intotdeauna sa afla situatii si trairi, despre care ea nu prea vorbeste.

Recent, pe profilul sau de Instagram, interpreta publicat o imagine, iar alaturi un text foarte profund, in care presupunem ca si-a descarcat sufletul.

Fotografia este facuta pentru proiectul nou in care s-a implicat artista. In dreptul imaginii ea a scris despre durerile sale, dar si meritele oricarui om aparut in viata sa, care a ajutat-o sa ajunga unde este acum.

„Sunt momente cand vrei sa lasi totul si sa fugi unde nu te poate gasi nimeni, sunt momente cand totul pare atat de incurcat si greu, si pana si a alege intre apa sau suc pare o decizie grea. Sunt momente cand vreau sa dau cu telefonul de pamant ca sa am macar o ora de liniste. Sunt momente cand mi-e greu sa-i raspund mamei la mesaje pentru ca am 583829519, care sunt prioritare si mai importante decat al mamei „ce mai faci?”. Sunt momente cand sunt suparata doar de dragul supararii, pentru ca am obosit sa zambesc si sa ma port frumos. Sunt asa momente. Dar toate trec in momentul in care mi-aduc aminte ca am ajuns aici datorita oamenilor din jurul meu care, poate, la randul lor s-au facut ca si-au uitat supararile ca sa poata avea grija de mine asa cum se cuvine. Mi-a spus mama o data ca/ nimeni nu intelege si nimeni nu te iarta,/ ca lumea e oarba cand e vorba de efort / si nu tre sa stie nimenea cat ai muncit de fapt.”, a scris Irina.

Insa, pe de alta parte, ea sustine ca, totusi lumea poate sa-ti aduca suport si sa te inteleaga, insa nu la infint se va intampla acest lucru.

„Nu e chiar asa. Lumea intelege si iarta, dar nu la nesfarsit. De aceea incerc sa fac in asa fel incat datile acestea sa fie cat mai rare. Sa respect input-ul, timpul, pasiunea si talentul depus in tot ce inseamna acest proiect. Si, daca vreti, asta este pentru mine ingredientul principal din reteta succesului.”, declara cantareata.

Citeste si :  Aparitie irezistibila! Anastasia Fotachi - decolteu ametitor in cea mai noua postare pe Facebook

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie