14.01.2020
Irina Rimes nu-si mai ascunde iubitul. Cei doi savureaza din plin o vacanta in Africa
Interpreta a avut un sfarsit de an anevoios, suferind o interventie chirurgicala. Acum insa Irina Rimes pare ca si-a revenit usor dupa operatie si a ales sa evadeze impreuna cu iubitul ei, Alexandru Badea, tocmai in Africa.

Dupa ce a sarbatorit Craciunul pe stil vechi la Floresti, alaturi de iubitul si membrii familiei ei, aceasta a decis ca e timpul sa ia un respiro. Asa ca si-a facut valiza si a plecat impreuna cu Alexandru tocmai in Insula Chale din sud-estul statului african Kenya.

Citeste si: O fi noul ei iubit? Irina Rimes a publicat o fotografie impreuna cu un barbat chipes

Cei doi par foarte indragostiti si incantati de vacanta, mai putin de unele insecte pe care le gasesc in casa in care sunt cazati. Cantareata a publicat pe Instagram mai multe videouri cum iubitul ei incearca sa scoata din baie o insecta.

Irina Rimes si-a bucurat urmaritorii si cu alte InstaStory-uri de vis, filmate in sud-estul salbatic al Africii, unde se bucura de mult soare, apa turcoaz, nisip fin si dragostea iubitului ei.

Privelistile uluitoare sunt locuite si de diverse insecte, animale si vietati acvatice, de care observam ca artista este fascinata, aceasta postand mai multe imagini cu ele.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie