03.01.2020
Irina Rimes - externata dupa operatie. „Nu stiu de ce mi-a fost dat sa indur toate greutatile acestui an si ce trebuia sa invat din ele...”
Irina Rimes a fost externata de la Spitalul ELIAS, unde a fost internata in urma cu cateva zile cu hemoragie interna, suferind o interventie chirurgicala de urgenta. Artista a postat un lung mesaj pe retelele sociale in care multumeste doctorilor si celor care au sustinut-o.

Cantareata nu precizeaza care a fost problema ei de sanatate, dar postarea este insotita de o fotografie ce infatiseaza grafic aparatul reproducator feminin avand dedesubt mesajul „I ovary acted”, un joc de cuvinte care, fonetic, in limba engleza inseamna „am exagerat”, dar literal sugereaza ca este vorba de o afectiune ovariana.

Irina Rimes priveste retrospectiv anul care a trecut si marturiseste ca pentru ea a fost unul oribil, care i-a adus multa suferinta si care nu a invatat-o nimic. Concluzia cantaretei, dupa aceasta ultima experienta pe care i-a adus-o 2019, este insa una optimista:  „Sunt o femeie puternica, am trecut prin toate si la final am zambit”, spune Irina Rimes.

Iata mesajul integral postat pe Instagram si Facebook:

„In noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picatura de sampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grija de mine sa simt si eu ca e sarbatoare, au deschis geamurile sa aud sunetul de-afara si mirosul de artificii. Cele mai dragute asistente ever.

A doua zi am petrecut-o tot in reanimare , am fost spalata, hranita si gaurita la fiecare 3 ore pentru analize.

Astazi am mai tras cateva dureri infernale, dar dupa ce mi-au sos tubul din burta , m-am simtit ca noua.

Umflata la fata, vanata pe sub ochi si pe la toate incheieturile, am intrat frumoasa de tot in 2020. Dar nu-i bai.

Astazi am „rasfoit” Instagramul si toate postarile erau despre „ce m-a invatat 2019”. Am stat sa ma gandesc ce m-a invatat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a invatat nimic.

Pentru mine 2019 a fost un an greu si s-a terminat si mai greu. Poate cel mai greu an din toata viata mea. Si nu stiu de ce mi-a fost dat sa indur toate greutatile acestui an si ce trebuia sa invat din ele, sau de ce a trebuit sa indur atatea ca sa invat ceva.

Puteam sa invat din greselile altora, cum o faceam de obicei, dar anul 2019 a hotarat ca trebuie sa-mi dea o lectie. Pana in ultimul ceas. Imi pare rau, anule, daca n-am inteles ce ai vrut sa-mi transmiti. Si, mai ales, mi-e ciuda pe tine ca nu m-ai lasat sa ajung la Iasi sa cant de Revelion.

Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternica, am trecut prin toate si la final am zambit.

Acum sunt in drum spre casa dupa patru zile de dureri infernale si zambesc. Zambesc ca a trecut si zambesc ca am realizat ca am in jurul meu oameni multi carora le pasa de sanatatea mea. Multumesc anului 2019 pentru asta, pentru ca mi-a reamintit ca nu sunt singura. Si ca pot sa infrunt orice!

Multumesc dr. Alexandru Filipescu si dr. Raluca Uzun de la Spitalul de Urgenta ELIAS care m-au operat si m-au pus pe picioare. Multumesc prietenilor mei care au venit sa aiba grija de mine, multumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur si simplu mi-au transmis un gand bun. Sper ca 2020 sa fie anul in care va voi rasplati pentru grija si bunatatea voastra. La multi ani!”

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie