24.06.2022
Irina Kovalsky - emotionata pana la lacrimi! Vezi momentul sensibil de care a avut parte in direct, dar si destainuirile pe care le-a facut alaturi de sotul sau: „Momentul a acumulat peste 1 milion de vizualizari..” - VIDEO

Irina Kovalsky a interpretat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta o piesa emotionanta despre fetele care fac pasul cel mare si se marita. Aceasta nu si-a putut stapani lacrimile gandindu-se la fetele sale, iar momentul a fost de-a dreptul unul special. Despre aceasta piesa, dar si cele mai recente evenimente din viata lor a discutat artista impreuna cu sotul sau Sergiu Kovalsky in cadrul emisiunii. 

Desi varianta oficiala a melodiei este in limba ucraineana, fanilor din Moldova le-a placut atat de mult, incat au rugat-o insistent pe Irina sa realizeze si o varianta in limba romana a piesei „Beri Moiu Ptashku”.

„Am compus aceasta piesa speciala cu o fana din Odesa, dar am vrut sa cant si in limba romana pentru ca fanii nostri din Moldova ne-au rugat foarte mult. Sa traducem piesa ne-a ajutat foarte mult Gloria Gorceag si ii multumesc foarte mult pentru cuvintele profunde si emotionante.”, spune Irina.

Ce spune Tany Vander despre barbatii care insala femeile: „Unii au acasa o femeie de nota 10 si o insala cu una de un 6” - VIDEO

Interpreta afirma ca intr-un timp foarte scurt, melodia a obtinut un succes incredibil: „Cateva zile in urma, am pus pe TikTok aceasta piesa, cam vreo 20 de secunde dintr-un moment in care eu cant la nunta, iar mireasa foarte emotionata a plans. Acest moment a acumulat deja peste un milion de vizualizari.” 

Pe 10 iunie, cei doi interpreti au sarbatorit aniversarea a 10 ani de casatorie. Acestia au mers impreuna la o nunta pentru a canta, dupa care Sergiu credea ca mai are un eveniment, dar care pana la urma s-a dovedit a fi o petrecere surpriza pentru el. 

Acestia si-au amintit cu drag de nunta lor, si au sustinut ferm ca se iubesc ca in prima zi.

Horoscop 24 iunie 2022. Zodia care devine tinta barfelor la birou

Cei doi artisti au fost de curand la Moscova: „Duminica pe Sergiu il sunase redactorul emisiunii „Privet Andrei”, unde prezentator este Andrei Malahov. Ea ne-a spus ca ii place foarte mult duetul vostru din repertoriul Annei Gherman. Ei urmau sa faca o emisiune speciala in cinstea unui textier, in cinstea unui poet care implinea  90 de ani, si asadar au organizat o seara cu artisti emeriti. Noua nu ne venea a crede ca urma ca noi moldoveni sa cantam la Moscova.”, a povestit Irina.

Artistii au povestit ca au avut parte de o experienta de neuitat si ca au fost foarte bine primiti. 

Pana a ajunde in Rusia insa, cei doi s-au oprit in Armenia, unde au inregistrat o piesa in limba armeneasca, pe care Irina a si cantat-o putin in cadrul emisiunii. 

Spre final, cei doi interpreti au lansat exclusiv la O Seara Perfecta piesa Asa nunta se distreaza.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie